Χωρίς Μανωλά η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο

Χωρίς Μανωλά η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση. Η Ενωση υποδέχεται τον Πανιώνιο σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (20.30). Η ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του προπονητή της Στέλιου Μανωλά, ο οποίος υπέστη υπερκόπωση και οι γιατροί του συνέστησαν πενθήμερη αποχή από κάθε δραστηριότητα. Κατόπιν αυτού, η ΑΕΚ θα έχει στον πάγκο της τον βοηθό του, Νίκο Παναγιωτάρα.

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να συρρεύσει πλήθος κόσμου προκειμένου να αποθεώσει την Κυπελλούχο Ελλάδος. Αλλωστε, από τις 14 Μαρτίου και τον αγώνα με τον Πανθρακικό, η ΑΕΚ έχει να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της.

Ως προς τα αγωνιστικά, ο Ρόναλντ Βάργκας είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί. Η ενδεκάδα της Ενωσης θα είναι παρόμοια με αυτή του Κυπέλλου. Ο Ανέστης θα είναι τερματοφύλακας, με τους Γκάλο, Ντίντακ, Αρθο και Κολοβέτσιο στην άμυνα, Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλο στο κέντρο, Αραβίδη, Τζιμπούρ και πιθανότατα Πλατέλλα στην επίθεση. Πριν από την έναρξη του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί ο γύρος του θριάμβου των ποδοσφαιριστών με το Κύπελλο Ελλάδος. Ο αγώνας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς με νίκη η ΑΕΚ θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, πάνω από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο Πανιώνιος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα, μετά το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στο 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει τους εξής ποδοσφαιριστές: Διούδη στο τέρμα και τους Ρισβάνη, Οικονόμου, Βλάχο, Τασουλή στην άμυνα. Κόρμπος, Σιώπης και Μασούρας θα είναι η τριάδα των χαφ με τους Καθάριο και Μπακασέτα να πλαισιώνουν τον Ανσαριφάρντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή