Στο «ψυγείο» μπαίνει ο Μπακασέτας

Στο «ψυγείο» μπαίνει ο Μπακασέτας

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σχέση του Τάσου Μπακασέτα με τον Πανιώνιο έχει μετατραπεί, πλέον, σε «πόλεμο» που αναμένεται να κρατήσει για τους έξι επόμενους μήνες, όση είναι και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, μέχρι τον Ιανουάριο του 2017. Ο Ελληνας παίκτης αναγνωρίζει ότι του δόθηκε από τον Πανιώνιο η μεγαλύτερη ευκαιρία της μέχρι τώρα καριέρας του, αλλά ο προσωπικός χειρισμός που έκανε στο θέμα της μεταγραφής στην ΑΕΚ, χωρίς να έχει συνοδοιπόρο τον Πανιώνιο για το αντίτιμο που θέλει στην παραχώρηση, αναγκάζει τη διοίκηση της ΠΑΕ να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της, βάζοντας τον ταλαντούχο παίκτη στο περιθώριο. Ο Πανιώνιος έχει πρόταση 700 χιλιάδων ευρώ από τον Ολυμπιακό και τη δέσμευση ότι ο Μπακασέτας θα παραχωρούνταν τον επόμενο Ιανουάριο. Η ΑΕΚ συμφώνησε αρχικά με τον Μπακασέτα, ερήμην του Πανιωνίου και εν συνεχεία φέρεται να έχει προτείνει, προφορικά, το ποσό των 300.000 ευρώ, ενώ θέλει τον παίκτη πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Σήμερα, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Πανιώνιος διέψευσε ότι υπήρξε «έντονος διάλογος» μελών της διοίκησης με τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη ή με παίκτες, μετά τον αποκλεισμό του Μπακασέτα. Σύμφωνα με την πλευρά της ΑΕΚ, υπάρχει δεδομένη συμφωνία του Τάσου Μπακασέτα με την Ενωση, για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Η ΑΕΚ θέλησε να εξασφαλίσει τη συμφωνία με τον Ελληνα ποδοσφαιριστή, προκειμένου να έχει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού απέναντι στον Πανιώνιο. Ουσιαστικά, θα «ανάγκαζε» τους Νεοσμυρνιώτες να πάρουν ένα μικρότερο ποσό από τη φημολογούμενη πρόταση 700 χιλιάδων ευρώ από τον Ολυμπιακό, ούτως ώστε ο παίκτης να μετακομίσει στα Σπάτα από το καλοκαίρι. Αυτό το ποσό, θα έφτανε μέχρι τις 300 χιλιάδες ευρώ. Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να ικανοποιηθεί ο Πανιώνιος οικονομικά, αλλά όχι με μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή