Σύντομα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στη μάχη της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ρίχνεται αύριο η Εθνική ανδρών, η οποία στον πρώτο της αγώνα για το προολυμπιακό του Τορίνο θα αντιμετωπίσει (19.00) το Ιράν.

ΠΟΛΟ: Με τους αγώνες κατάταξης ολοκληρώνεται στο Βελιγράδι το εξαεθνές τουρνουά πόλο νέων ανδρών. Στη διοργάνωση παίρνει μέρος και η αντίστοιχη εθνική μας ομάδα.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Τελευταία ημέρα σήμερα για τη διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου». Πρόκειται για αγώνες ανοικτής θάλασσας, οι οποίοι διεξάγονται στον Τορωναίο Κόλπο. Παίρνουν μέρος 31 σκάφη (ανάμεσά τους και πέντε από το εξωτερικό) και, ουσιαστικά, πρόκειται για τη δοκιμαστική διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ORC, το οποίο θα αρχίσει στις 3 Ιουλίου.

ΣΤΙΒΟΣ: Στην Καβάλα και το Ναύπλιο αγωνίζεται η γενιά του μέλλοντος για τον ελληνικό στίβο. Πρόκειται για τα πανελλήνια πρωταθλήματα για αθλητές και αθλήτριες της μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας (παμπαίδες, παγκορασίδες Α΄) που πραγματοποιούνται σε δύο ομίλους.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στο Βισί της Γαλλίας ολοκληρώνεται το γαλλικό πρωτάθλημα κολύμβησης (όπεν). Στους αγώνες παίρνουν μέρος και οι Ανδρέας Βαζαίος (100 μ. ελεύθερο, 50, 100 μ. πεταλούδα, 200 μ. Μ. Ατομική), Παναγιώτης Σαμιλίδης (50, 100, 200 μ. πρόσθιο), Κρίστιαν Γκολομέεβ (50, 100 μ. ελεύθερο, 50 μ. πεταλούδα) και Αννα Ντουντουνάκη (50, 100, 200 μ. πεταλούδα). Και οι τέσσερις κολυμβητές μας έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η διοργάνωση αποτελεί μία δυνατή προπόνηση ενόψει του κορυφαίου αθλητικού ραντεβού του Αυγούστου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή