Νικηφόρο τεστ της ΑΕΚ με την Μπάνικ Οστράβα

Νικηφόρο τεστ της ΑΕΚ με την Μπάνικ Οστράβα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικές εντυπώσεις στο πρώτο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους άφησε η ΑΕΚ, νικώντας με 1-0 την Μπάνικ Οστράβα (Λαμπρόπουλος 52΄). Ξεχώρισε η παρουσία του Τσιγκρίνσκι που ήταν αλάνθαστος, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας είχε την ασίστ στο γκολ. Κεφάτος στον αγώνα ήταν ο Ρόναλντ Βάργκας, θεατής όσο έπαιξε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Μπάρκας, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα πως η ΑΕΚ χρειάζεται κλασικό σέντερ φορ και περιφερειακές λύσεις. Οι συνθέσεις πρώτου και δεύτερου μέρους από τον Τιμούρ Κετσπάγια, ήταν οι εξής: Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Αραβίδης. Η ενδεκάδα στο β΄ ημίχρονο: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος (αριστερό μπακ), Γιόχανσον (60΄ Γαλανόπουλος), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ζόριτς, Μπακασέτας, Πέκχαρτ.

Μετά τον αγώνα, ο Τιμούρ Κετσπάγια εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, ενώ τόνισε πως χρειάζονται μεταγραφές μέχρι την 28η Ιουλίου που είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Στα μεταγραφικά, σήμερα έρχεται στην Αθήνα ο Γκόικο Κάτσαρ προκειμένου να υπογράψει με την ΑΕΚ. O 29χρονος Σέρβος αγωνιζόταν στο Αμβούργο και μπορεί να παίξει τόσο ως μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Αύριο αναμένεται να έρθει στην Αθήνα και ο Ουρουγουανός Ντίας που προορίζεται για συμπληρωματική λύση στα αριστερά της άμυνας. Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Αρης Σοϊλέδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή