Το νέο πρόσωπο του Παναθηναϊκού

Το νέο πρόσωπο του Παναθηναϊκού

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eτοιμοι να ανταποκριθούν στη νέα πρόκληση της καριέρας τους και απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα ζουν με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκαν οι έξι νέοι παίκτες των «πρασίνων» που παρουσιάστηκαν χθες στο «Γ. Καλαφάτης» μαζί με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και τη νέα εμφάνιση της ομάδας, που έκλεψε την παράσταση με τις οριζόντιες ρίγες της και το ωραίο δέσιμο του πράσινου και του άσπρου χρώματος. Οι Χουλτ, Ρέις, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Γουακάσο και Λεντέσμα απέφυγαν τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, φάνηκαν, όμως, πολύ ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα εμπειρία τους στην Ελλάδα και έδειξαν να πιστεύουν ότι η δυναμική που αναπτύσσει ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον οδηγήσει σε επιτυχίες, εντός και εκτός συνόρων.

Με σφραγίδα Ζιλμπέρτο

Το πιο σημαντικό κομμάτι της χθεσινής παρουσίασης ανήκει στον Ζιλμπέρτο Σίλβα λόγω του σημαντικού ρόλου που έχει στη διαμόρφωση της ομάδας αλλά και της στενής σχέσης που έχει αναπτύξει με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού από τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του. Τα πιο σημαντικά σημεία των δηλώσεών του:

• Είναι μεγάλη η χαρά μου που επέστρεψα στον σύλλογο γιατί είναι κομμάτι της οικογένειάς μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκληση και για την πρόσκληση. Το τελευταίο διάστημα με ελάχιστο ύπνο προσπαθώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του κόσμου του Παναθηναϊκού. Σας είχα πει ότι θα γυρίσω και πιστεύω ότι τα λόγια έχουν μεγάλη αξία. Γι’ αυτό και γύρισα. Ο,τι βλέπετε είναι αυτό πάνω στο οποίο πιστεύουμε. Αν χρειάζεται κάτι περισσότερο το συζητάω με τον κ. Στραματσόνι και τον πρόεδρο. Υπάρχει δίψα μεγάλη για να κάνουμε κάτι καλό και να πάμε ψηλά την ομάδα.

• Η ανάπτυξη των Ακαδημιών είναι σημαντικός στόχος. Σκοπός μας είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα όλοι όσοι εμπλεκόμαστε και έχουμε το κίνητρο για να κάνουμε το καλύτερο. Για μένα όλα είναι θέμα δουλειάς. Αν δουλέψουμε, θα καταφέρουμε και πάλι να βγάλουμε μεγάλους παίκτες.

• Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Να είναι δυνατός και ανταγωνιστικός, άσχετα από Ελληνες παίκτες και μη. Σημασία έχει να έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Κοιτάμε και τους Ελληνες, αλλά πρώτα από όλα παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό θέλουν οι οπαδοί, αυτό και η ομάδα.

• Ενιωσα την πρόκληση από την πρώτη μέρα. Ρώτησα ποιος είναι ο στόχος μας και τι θέλουμε να κάνουμε. Θα κάνω το καλύτερο για να τον εκπληρώσουμε. Οταν είσαι μέσα στο γραφείο δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός στο εξωτερικό. Με όλο τον σεβασμό στους αντιπάλους, δεν ασχολούμαι μαζί τους, δεν λέω ούτε καν το όνομά τους. Σημασία έχει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, με την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Τους έχουμε ανάγκη και τους θέλουμε δίπλα μας.

Οπως έγινε γνωστό, ο Παναθηναϊκός κάλεσε για δοκιμή τον 25χρονο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Γκουστάβο Μπουσάτο, κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου, με θητεία στις Γκρέμιο, Ασα, Ικάσα και την Ατλέτικο Γκοϊανένσε. Ο νεαρός τερματοφύλακας Βασίλης Ξενόπουλος, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή