Εισιτήρια τέλος για το ΠΑΟΚ-Αγιαξ

Εισιτήρια τέλος για το ΠΑΟΚ-Αγιαξ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε λιγότερο από έξι ώρες οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εξαφάνισαν κάθε εισιτήριο για τον αγώνα ρεβάνς του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Αγιαξ, αύριο στην Τούμπα, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ!

Από το πρωί σχηματίστηκαν ουρές δεκάδων μέτρων έξω από τα εκδοτήρια στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι ήθελαν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τον αυριανό μεγάλο αγώνα με τον Αγιαξ. Οσοι είχαν φροντίσει να βρεθούν νωρίς στο γήπεδο τα κατάφεραν, ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν να αγοράσουν ηλεκτρονικά το μαγικό χαρτάκι τους, «ρίχνοντας» το σύστημα για αρκετά λεπτά της ώρας!

Εξι ώρες μετά την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων δεν υπήρχε ούτε ένα ούτε για… δείγμα. «Sold out! Τέλος τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον επαναληπτικό κόντρα στον Αγιαξ», ανέφερε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας τους φιλάθλους του «Δικεφάλου».

Το «παρών» στις… ουρές έδωσε κάποια στιγμή και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος με ικανοποίηση έβλεπε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να εξαφανίζει τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα και δεν σταμάτησε να χαμογελά και να βγαίνει selfie φωτογραφίες με φιλάθλους που τον αποθέωσαν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει πολύ την πρόκριση επί της ιστορικής ολλανδικής ομάδας, για να αυξηθούν οι πιθανότητες εισόδου του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το κίνητρο των παικτών είναι υψηλό, όμως ο Σαββίδης φρόντισε να το τονώσει ακόμα περισσότερο, δίνοντας εντολή για επιπλέον πριμ σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο του «Αίαντα».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Βλάνταν Ιβιτς έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην τακτική, θέλοντας όσοι αγωνιστούν να είναι απολύτως προετοιμασμένοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε στρατηγική του Αγιαξ. Μέσω βίντεο αλλά και με ασκήσεις στο γήπεδο ο Σέρβος τεχνικός αναλύει το τελευταίο 48ωρο τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Αγιαξ, για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με προβλήματα έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Αγιαξ, καθώς ο Πέτερ Μπος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γιούνες, τον οποίο απέκλεισε από την αποστολή, όπως και τους Τσέρσνι και Μούριτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή