Στο Ισραήλ από χθες ο Ολυμπιακός

Στο Ισραήλ από χθες ο Ολυμπιακός

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον «δρόμο» για το Ισραήλ πήραν χθες οι πρωταθλητές Ελλάδας, δύο ημέρες πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η καλύτερη προσαρμογή στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον νότο του Ισραήλ, και συγκεκριμένα στην έρημο Νεγκέβ, όπου είναι κτισμένη η Μπερ Σεβά των 194.000 κατοίκων. Σήμερα θα είναι η πιο ζεστή ημέρα της εβδομάδας, αφού ο υδράργυρος θα «αγγίξει» τους 38 βαθμούς Κελσίου. Αύριο, ημέρα διεξαγωγής της ρεβάνς, θα βελτιωθεί, καθώς η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 35 βαθμούς, με υψηλά ποσοστά υγρασίας.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους με μία προπόνηση χθες το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Ο Τζίμι Ντουρμάζ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και έτσι δεν υπολογίζεται από τον Βίκτορ Σάντσεθ. Εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται ακόμα οι τραυματίες Δημήτρης Σιόβας και Ομάρ. Στον Πειραιά παρέμεινε ο νεαρός Θανάσης Ανδρούτσος, ενώ ο Παϊτίμ Κασάμι αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο Ελβετός μέσος πέταξε χθες για Αγγλία, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σε σχέση με την αποστολή του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη, ο Ισπανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του τόσο τον Αλαν Πουλίδο που αποθεραπεύτηκε όσο και τον Εστέμπαν Καμπιάσο.

Χθες το απόγευμα η αποστολή των «ερυθρολεύκων» πέταξε με πτήση τσάρτερ για το Τελ Αβίβ, με τους Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Χουτεσιώτη, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτη, Μανθάτη, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσο, Σεμπά, Βούρο, Ζντιέλαρ. Υστερα από ταξίδι δύο ωρών προσγειώθηκε και εν συνεχεία αναχώρησε οδικώς για την Μπερ Σεβά, καλύπτοντας απόσταση 120 χιλιομέτρων σε μιάμιση ώρα.

Γεμάτο θα είναι το Τέρνερ Στάντιουμ, χωρητικότητας 16.126 θεατών. Τα 15.000 εισιτήρια που αναλογούν στους οπαδούς των γηπεδούχων διατέθηκαν όλα. Αντιθέτως, δύσκολα θα διατεθούν τα 800 εισιτήρια που δικαιούνται οι «ερυθρόλευκοι», διότι, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης του Αυγούστου, φαντάζει αδύνατον να ναυλωθούν τσάρτερ. Επιπλέον, και τα εισιτήρια που υπάρχουν για πτήσεις στο Ισραήλ είναι λιγοστά και ακριβά.

Σήμερα το πρόγραμμα για τους Πειραιώτες περιλαμβάνει αρχικά τη συνέντευξη Τύπου στις 19.00 στο Τέρνερ Στάντιουμ της Χαποέλ και μισή ώρα μετά την προπόνηση. Η ισραηλινή ομάδα θα προπονηθεί στις 18.00, ενώ μισή ώρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου.

Αμεσες αναμένονται οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, μετά το φινάλε του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για κεντρικό αμυντικό και επιθετικό, ενώ μέσα στο πλάνο τους βρίσκονται ακόμα δύο παίκτες, ένας αριστερός εξτρέμ και ένας χαφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή