Με όπλα την Τούμπα και το 1-1 ο ΠΑΟΚ

Με όπλα την Τούμπα και το 1-1 ο ΠΑΟΚ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικεί σήμερα (21.30) ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αγιαξ και έχει μεγάλες αξιώσεις για να τα καταφέρει στην κατάμεστη Τούμπα μετά το sold out που έγινε μέσα σε έξι ώρες και, φυσικά, το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Αμστερνταμ πριν από οκτώ βράδια.

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χθες με μία προπόνηση στην Τούμπα, παρουσία και του Ιβάν Σαββίδη. Ο Βλάνταν Ιβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές στο σχήμα που παρέταξε στην Αρένα του Αμστερνταμ, ενώ πλέον υπολογίζει και τον Ισπανό μέσο Κάνιας.

«Δίνει δύναμη και σε εμάς και στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο, σε όλους αυτούς που δουλεύουν για την ομάδα. Γνωρίζουμε τι σημαίνει η γεμάτη Τούμπα για εμάς. Οπως είπα και πριν από το προηγούμενο παιχνίδι, ο κόσμος θα μας στηρίξει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το δεύτερο ημίχρονο και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δείξουν ότι είναι άντρες και θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Εύχομαι να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Ξεκαθάρισε ότι δεν μπαίνει στη λογική του 0-0, αποτέλεσμα με το οποίο προκρίνεται ο ΠΑΟΚ, και εξήγησε τι εννοεί: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι αυτό. Το πρώτο παιχνίδι τελείωσε. Καταστρώσαμε την τακτική μας, το πώς θα παίξουμε θα το δείτε αύριο. Εχουμε μπροστά μας ένα δυνατό παιχνίδι με μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κατοχής, και εμείς προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το παιχνίδι. Εγώ περιμένω σίγουρα έναν καλύτερο ΠΑΟΚ».

Ο Γιώργος Τζαβέλλας σχολίασε: «Ο Αγιαξ είναι μία μεγάλη ομάδα, θεωρητικά θα είναι καλύτερος, όμως πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας δουλειά και πώς θα παραταχθούμε στο γήπεδο. Μία καλή εμφάνιση δίνει την απαραίτητη ψυχολογία στην ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να το ξεχάσουμε όμως, όπως και το ότι όλες αυτές τις ημέρες θεωρούμαστε φαβορί. Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό, είναι πιο δύσκολο από το πρώτο το αυριανό ματς και το ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Αγιαξ, όπως το δήλωσαν και αυτοί. Μένει να το αποδείξουν κιόλας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή