Κανένα λάθος, κανένα περιθώριο για Ολυμπιακό

Κανένα λάθος, κανένα περιθώριο για Ολυμπιακό

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει απόψε (21.00) να αποκλείσει τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στη ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας στο γήπεδο Καραϊσκάκη, προκειμένου να βρεθεί στον προθάλαμο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ και οι παίκτες του εμφανίζονται αποφασισμένοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ισραήλ: «Η εντύπωση που έχουμε για τη Χαποέλ είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη στην τακτική της, καλή στις στατικές φάσεις και στις αντεπιθέσεις. Είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά χθες ο Ισπανός τεχνικός. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς προσέθεσε: «Είμαστε το φαβορί. Είμαστε καλύτερη ομάδα και έχουμε καλύτερους παίκτες, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο χορτάρι. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν οι καλύτεροι. Δεχόμαστε τον ρόλο του φαβορί».

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει σύστημα 4-2-3-1, όπως και στο πρώτο ματς του Φαλήρου. Επιπλέον, σκοπεύει να έχει από την αρχή τον Φορτούνη μαζί με τον Τσόρι, διατηρώντας τον Σεμπά σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε.

Από εκεί και έπειτα, ο Καμπιάσο φαίνεται πως έχει αποκτήσει μικρό προβάδισμα έναντι του Μπουχαλάκη, προκειμένου να είναι ο δεύτερος αμυντικός μέσος δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς. Οσο για την τετράδα της άμυνας, θα αγωνιστούν όσοι τελείωσαν στο πρώτο ματς, δηλαδή οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια, με τον Στέφανο Καπίνο να υπερασπίζεται ξανά την εστία των «Πειραιωτών».

Στις κερκίδες του Τέρνερ Στέντιουμ αναμένονται μερικές δεκάδες φίλοι του Ολυμπιακού. Στάθηκε αδύνατο να ταξιδέψουν έως το Ισραήλ οι εκατοντάδες οπαδοί των «ερυθρόλευκων» που είχαν εκφράσει σχετική επιθυμία, αφού, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης της εποχής, δεν κατέστη εφικτό να ναυλωθούν τσάρτερ. Τα 15.000 εισιτήρια που αναλογούν στους φίλους της Χαποέλ Μπερ Σεβά «εξαφανίστηκαν» την περασμένη εβδομάδα. Με τη δύση του ηλίου, ο υδράργυρος υποχωρεί κάτω από τους 30 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή