Χωρίς εκπρόσωπο στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ελλάδα

Χωρίς εκπρόσωπο στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ελλάδα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αποκλείστηκαν από τα πλέι-οφ των προκριματικών, γνωρίζοντας ήττες από Χάποελ Μπερ Σεβά και Αγιαξ αντίστοιχα, το βράδυ της Τετάρτης.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» ήττηθηκαν με 1-0 εκτός έδρας από την πρωταθλήτρια του Ισραήλ και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού, αποχαιρέτησαν το «σεντόνι» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ έμεινε και πάλι σε «ρηχά νερά» δημιουργώντας λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να πετυχαίνει στο 79' ο Τζέντεκ.

Στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα στο τέταρτο λεπτό με τον Αθανασιάδη και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, τις οποίες ωστόσο δεν αξιοποίησε. Την αναποτελεσματικότητα του «δικεφάλου» εκμεταλλεύτηκαν οι Ολλανδοί, που αρχικά ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πέναλτι του Κλάασεν και έφτασαν στο τελικό 1-2 στο 87' με τον ίδιο παίκτη.

Και οι δύο ελληνικές ομάδες θα συνεχίσουν στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, διεκδικώντας μια θέση στους ομίλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή