Με Αλμέιδα, Γιόχανσον και ερωτήματα η ΑΕΚ

Με Αλμέιδα, Γιόχανσον και ερωτήματα η ΑΕΚ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα της ΑΕΚ έφτασε. Η Ενωση υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Σεντ Ετιέν (21.00), με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ούγκο Αλμέιδα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά, ενώ και ο Γιάκομπ Γιόχανσον βρίσκεται με τα τωρινά δεδομένα στη διάθεση του Κετσπάγια για τον κρίσιμο αγώνα. Παρών στην αποστολή και ο Πατίτο Ροντρίγκες.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αγώνα με τους Γάλλους, τονίζοντας πως η «Ενωση» πρέπει να σεβαστεί τη Σεντ Ετιέν: «Κάποια παιδιά πρώτη φορά παίζουν στην Ευρώπη. Είναι όμως το ματς νούμερο 200 της ΑΕΚ στην Ευρώπη, είναι σημαδιακό. Είναι σημαντικό να δείξουμε από την αρχή της σεζόν τι μπορούμε να κάνουμε και πού μπορούμε να φτάσουμε. Η Σεντ Ετιέν μάς σεβάστηκε πολύ στην έδρα της και θα είναι λάθος να μην τη σεβαστούμε εμείς. Αυτό πρέπει να κάνουμε, όχι να πιστέψουμε ότι επειδή παίζουμε στην έδρα μας θα είναι εύκολο». Την πίστη και το πάθος των παικτών της ΑΕΚ για πρόκριση μετάφερε ο Πέτρος Μάνταλος, τονίζοντας ότι ο κόσμος δεν θα αγχώσει, αλλά θα δώσει ώθηση στη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Σεντ Ετιέν.

Ως προς τη σύνθεση, τερματοφύλακας θα είναι ο Γιάννης Ανέστης και στην άμυνα οι Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι και Ντίντακ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες και Γιόχανσον και λίγο πιο μπροστά ο Μάνταλος. Στην επίθεση Βάργκας και Μπαρμπόζα και στην κορυφή ένας εκ των Πέκχαρτ ή Μπακασέτα.

Απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμένονται περισσότεροι από 35.000 οπαδοί της ΑΕΚ, με στόχο να βοηθήσουν την «Ενωση» να πάρει την πρόκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή