Γιουρόπα Λιγκ: Στα πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός, αποκλείστηκαν ΑΕΚ και ΠΑΣ

Γιουρόπα Λιγκ: Στα πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός, αποκλείστηκαν ΑΕΚ και ΠΑΣ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα βήμα πιο κοντά στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης με 2-0 εκτός έδρας, για την τρίτη προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Τα γκολ των Βίκτορ Ιμπάρμπο (46’) και Μάρκους Μπέργκ (73’) διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού, έδωσαν το εισιτήριο στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Σε αντίθεση, με τους «πράσινους» η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν, χάνοντας με 1-0 στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ και αποχαιρετώντας τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρότι είχε καταφέρει να φύγει αλώβητη από την πρώτη αναμέτρηση (0-0), η «Ενωση» δεν εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας της, με το τέρμα του Μπέριτς στο 23ο λεπτό να δίνει την πρόκριση στη γαλλική ομάδα.  

Νωρίτερα, ο ΠΑΣ Γιάννενα, αν και ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι κόντρα στην Αλκμααρ στους «Ζωσιμάδες», παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 9’ με τον Κόντε, δεν κατόρθωσε να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου ματς στην Ολλανδία. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αρχικά στο 29΄ με τον Σόουζα και έκαναν το 1-2 πριν την ανάπαυλα, με τον Λούκασεν στο 36ο λεπτό.

Την Παρασκευή η κλήρωση

Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα πλέι-οφ στην αυριανή κλήρωση (14:00), όπου θα βρίσκονται και οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, μετά τον χθεσινό αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή