«Αντίο» με το κεφάλι ψηλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα

«Αντίο» με το κεφάλι ψηλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα στο ουδέτερο γήπεδο του Περιστερίου από την Αλκμααρ με σκορ 2 – 1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, ολοκληρώνοντας πάντως την παρουσία του εν μέσω χειροκροτημάτων από τους Γιαννιώτες φιλάθλους.

Ο ΠΑΣ του Γιάννη Πετράκη παρουσίασε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και χθες απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη ομάδα προηγήθηκε με κεφαλιά του Κόντε στο 9΄, αλλά ένα επτάλεπτο αδράνειας στη δεξιά πλευρά της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στους Ολλανδούς να σκοράρουν δύο φορές, μία στο 29΄ με τον Σόουζα και μία στο 36΄ με τον Λούκασεν.

Το 1 – 2 του ημιχρόνου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο παρότι υπήρξαν φάσεις και στις δύο εστίες δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.

Ο Πετράκης μετά τον αγώνα υπογράμμισε: «Είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο των Ιωαννίνων που ήρθε σήμερα εδώ».

ΠΑΣ: Πασχαλάκης, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (51΄ Μαμπουλού), Καρανίκας, Κοζορώνης (77΄ Δώνης), Τζημόπουλος (46΄ Σκόνδρας), Κόντε, Ακόστα, Ναδάλες.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Ροσέτ, Λουκάσεν, Φαν Εϊντεν, Φλάαρ, Χαπς, Χένρικσεν, Φαν Οβερεεμ (71΄ Τιλ), Βάουτενς, Γιχάνμπαχς, Βέγκχορστ, Σόουζα Ντος Σάντος (78΄ Γκαρσία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή