Ανανέωση-επιβράβευση για Ζέκα από τον Παναθηναϊκό

Ανανέωση-επιβράβευση για Ζέκα από τον Παναθηναϊκό

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαιοφόρος του Παναθηναϊκού έως το καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνει ο Κάρλος Ζέκα! Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» υπέγραψε χθες τη διετή επέκταση του συμβολαίου του (το υπάρχον υπογράφηκε το 2014 και είχε τριετή διάρκεια), και αν το ολοκληρώσει, θα συμπληρώσει οκτώ χρόνια στην ομάδα, γεγονός όχι και τόσο συνηθισμένο στη σύγχρονη αθλητική πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποδοχές του θα είναι σημαντικά αυξημένες και θα αγγίζουν τις 500.000 ευρώ ετησίως.

Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος μετράει 205 εμφανίσεις με 9 γκολ στα πέντε χρόνια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό και είναι διαχρονικά 4ος στη σχετική λίστα των ξένων παικτών. Πρώτος είναι ο Βαζέχα με 390, δεύτερος ο Βάντσικ με 249 και τρίτος ο Ρότσα με 226 συμμετοχές. Αν συνεχίσει με τον γνώριμο ρυθμό του, ο Ζέκα θα ξεπεράσει φέτος τον Ρότσα και θα βάλει πλώρη να σπάσει το πολωνικό δίδυμο στην κορυφή της λίστας!

• Ανοικτό παραμένει το θέμα του Σίλντενφελντ, αλλά θα προχωρήσει μόνο εάν μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι «πράσινοι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, όπως και μέσων, ειδικά εάν αποχωρήσει ο Αμπέντ, σενάριο που με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει αρκετά πιθανό. Ο Αλγερινός παραμένει ουσιαστικά εκτός πλάνων Στραματσόνι από την αρχή της περιόδου.

• Ενόχληση στο γόνατο ένιωσε προς το τέλος της προπόνησης ο Μολέδο και αποχώρησε προληπτικά. Οι Χουλτ και Τελάντερ ακολούθησαν εκ νέου ατομικό πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή