Σκορ πρόκρισης στην Τιφλίδα θέλει ο ΠΑΟΚ

Σκορ πρόκρισης στην Τιφλίδα θέλει ο ΠΑΟΚ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την Τιφλίδα αναχωρεί σήμερα το πρωί η ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την τοπική Ντιναμό, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε σχέση με τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Αγιαξ, υπάρχουν δύο νέα πρόσωπα, καθώς ο Βλάνταν Ιβιτς υπολογίζει πλέον κανονικά τους Βαρέλα και Κάνιας, όμως μόνο ο Ισπανός μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Εκτός έμειναν επίσης οι Δημήτρης Πέλκας και Αλέξανδρος Τζιόλης με απόφαση του Ιβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλυσε και χθες την τακτική με την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τους Γεωργιανούς, ώστε να βάλει από αύριο τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ιβιτς, που έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Για τον αυριανό αγώνα επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το θέμα της απόκτησης επιθετικού. Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και είχε σύσκεψη με τους Μίχελ και Ιβιτς, προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν.

Εχουν εντοπιστεί τρεις στόχοι –ένας εξ αυτών είναι Σκανδιναβός– και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις, προκειμένου ο παίκτης να ενσωματωθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην Ουρουγουάη δημοσίευμα ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 24χρονο Γκαστόν Ροντρίγκεζ, ο οποίος με τους Μοντεβιδέο Γουόντερερς είχε πετύχει την περασμένη χρονιά 19 γκολ και 9 ασίστ σε 27 αγώνες. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Πενιαρόλ, όπως αναφέρεται στον ουρουγουανικό Τύπο.

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Ερικ Σάμπο, καθώς ολοκληρώνεται άμεσα ο δανεισμός του στην Μπεϊτάρ, με την οποία υπάρχει συμφωνία εδώ και ένα μήνα.

Ο «Δικέφαλος» προχώρησε σε άλλη μία επένδυση στο μέλλον, αποκτώντας από τον Εργοτέλη τον 15χρονο Νεκτάριο Αζίζι, όπως ανακοίνωσε η κρητική ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή