Μαρίν: Οσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα

Μαρίν: Οσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο 27χρονος διεθνής Γερμανός μεσοεπιθετικός, Μάρκο Μαρίν. Την ολοκλήρωση της μεταγραφής ανακοίνωσαν χθες τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και η Τσέλσι, η διοίκηση της οποίας τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα φοράω πια αυτή τη φανέλα. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Φυσικά θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ», τόνισε ο Μαρίν στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους «Πειραιώτες». Και πρόσθεσε: «Δεν χρειάστηκε να ρωτήσω κανέναν για τον Ολυμπιακό. Ως οπαδός και του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου ξέρω πολλά και για τον σύλλογο αυτό. Υπόσχομαι στους οπαδούς μας πως θα κάνω πράξη ό,τι περιμένουν από μένα».

Την ίδια ώρα, αγγλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως είναι δεδομένη η αποχώρηση του Τιάγκο Ιλόρι από τη Λίβερπουλ. Πλην του Ολυμπιακού, ενδιαφέρον για την απόκτηση του 23χρονου στόπερ έχουν δείξει η Γρανάδα, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Φράιμπουργκ, με την ομάδα του Πειραιά, πάντως, να έχει τον πρώτο λόγο.

Με μια πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για την αυριανή ρεβάνς με την Αρόουκα στο Καραϊσκάκη, των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Κώστας Φορτούνης γυμνάστηκε χθες κανονικά και θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ανακοινωθεί το μεσημέρι. Αντιθέτως, θα αποκλειστούν οι Μπουχαλάκης, Σιόβας και Μανιάτης οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού. Κανονικά προπονείται, πλέον, ο Ελαμπντελαουί, αλλά θα χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο για να επιστρέψει στη δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή