Ιβιτς: Τίποτα δεν έχει τελειώσει με Ντιναμό

Ιβιτς: Τίποτα δεν έχει τελειώσει με Ντιναμό

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (21.00) στην Τούμπα την Ντιναμό Τιφλίδας, θέλοντας να εξασφαλίσει και τυπικά την είσοδό του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ουσιαστικά, η νίκη του στη Γεωργία μία βδομάδα πριν με 0-3, του έχει δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα, αλλά ο Βλάνταν Ιβιτς ορθώς επεσήμανε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα.

«Εχουμε κάνει καλή δουλειά στο πρώτο ματς, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πετύχουμε άλλη μια νίκη, αν γίνεται και με καλή εμφάνιση. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, υπάρχει λογική σε αυτό, αλλά δεν πας πάντα με τη λογική. Υπάρχουν παίκτες με ενοχλήσεις. Ολοι θα πάρουν ευκαιρίες. Εχουμε πολλούς καλούς παίκτες, έχουμε πολλά ματς που ο καθένας θα έχει τον ρόλο του και μια θέση στην ενδεκάδα», σχολίασε ο Σέρβος τεχνικός που έδωσε απαντήσεις για τις μεταγραφικές κινήσεις αλλά και τις αποχωρήσεις των Τζιόλη και Κάτσε.

Υποστήριξε αρχικά ότι «βλέπουμε παίκτες, σκεφτόμαστε, συζητάμε, μπορεί να είναι επιθετικός, μπορεί κάποιος πλάγιος, θα δούμε. Θα πάρουμε κάποιον που θα μπορεί να βοηθήσει. Οχι να πάρουμε απλά για να πάρουμε. Μπορεί ένας επιθετικός να βοηθήσει άμεσα, αλλά είναι δύσκολο να βρεις κάποιον τέτοιον. Παίρνουμε πληροφορίες, μαθαίνουμε για κάθε παίκτη, εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η προσωπικότητα του παίκτη».

Για τον Τζιόλη είπε ότι «αυτή την απόφαση δεν την πήρα τώρα. Ο ίδιος είναι ενημερωμένος από την αρχή. Πριν ξεκινήσει την προετοιμασία», ενώ για τον Κάτσε τόνισε: «Ηταν απόφασή μας να φύγει, να τον πουλήσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από αυτούς που ήρθαν, ενώ έχουμε κι άλλους παίκτες όπως ο Χαρίσης και Τσίμιροτ. Και ο Κάτσε έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, όπως και ο Τζιόλης».

Από την αποστολή αποκλείστηκε ο Αθανασιάδης για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Βαρέλα συμπεριελήφθη κανονικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή