Μπέντο: Να βάλουμε πολλά γκολ

Μπέντο: Να βάλουμε πολλά γκολ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα επιχειρήσει να «σφραγίσει» απόψε ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Αρόουκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21.45). Αναμφίβολα, η νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στην ενδοχώρα του πορτογαλικού βορρά δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους «ερυθρόλευκους».

Ομως ο Πάουλο Μπέντο δεν εφησυχάζει. Χαρακτηριστικά είναι όσα ανέφερε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Εμείς θέλουμε να έχουμε τον δικό μας χαρακτήρα και στη ρεβάνς δεν θα πρέπει να μείνουμε στο 1-0 αλλά να είμαστε επιθετικοί. Σκοπός μας είναι να βάλουμε πολλά γκολ».

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε πως ο χρόνος είναι σύμμαχος της ομάδας του: «Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται καλύτερα, γνωρίζουμε την ομάδα και τους παίκτες. Με το πέρασμα των ημερών είμαστε ολοένα και σε καλύτερο δρόμο και η δουλειά μας γίνεται ολοένα και καλύτερη».

Στη συνεργασία των παικτών των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Πάουλο Μπέντο αναφέρθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Είναι εδώ πολύ λίγες μέρες αλλά η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, η ένταση έχει αυξηθεί, δουλεύουμε πολύ για να προσαρμοστούμε και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το μέλλον». Σχετικά με τη ρεβάνς με την Αρόουκα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υποστήριξε: «Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας».

Εκτός πλάνων του Μπέντο βρίσκονται ο τιμωρημένος Φιγκέιρας, οι τραυματίες Σιόβας και Μπουχαλάκης, ο ανέτοιμος Ελαμπντελαουί (υπολογίζεται να είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση στα μέσα του επόμενου μήνα) καθώς και οι Μανιάτης, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης. Η ενδεκάδα που θα παρατάξει απόψε αναμένεται να έχει δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς στην Πορτογαλία. Ο Βούρος θα αντικαταστήσει τον Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Φορτούνης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στην ποδοκνημική, εξαιτίας του οποίου δεν αγωνίστηκε στην Αρόουκα, θα παίξει αντί του Τσόρι.

Σε σχήμα 4-2-3-1 αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Καπίνο, Βούρος, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Πάρντο, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε. Τη 18αδα συμπληρώνουν οι Λεάλι, Μανθάτης, Πουλίδο, Ρέτσος, Ζντιέλαρ, Ντομίνγκεζ και ο Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή. Στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου θα είναι περισσότεροι από 20.000 θεατές. Από αύριο θα μπουν στην τελική ευθεία οι μεταγραφικές υποθέσεις. Μάλιστα, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα τον αριθμό των παικτών που θα αποκτηθεί έως τα τέλη του μήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή