Καρντόσο ή Κουράνι και ακόμη τρεις παίκτες

Καρντόσο ή Κουράνι και ακόμη τρεις παίκτες

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στιγμή που αδειάζει η «κλεψύδρα» για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, καθώς απομένουν πια μόλις λίγες ώρες, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Χθες βράδυ ουσιαστικά διευθέτησε τις υποθέσεις της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού Μπρούνο Βιάνα, του επιθετικού Γκονσάλο Πασιέντσια και του αμυντικού μέσου Αλέξις Ρομάο, ενώ «κλείνει» και έναν ακόμη επιθετικό, τον Καρντόσο ή τον Κουράνι! Αρχικώς, ο πρόεδρος της Κρουζέιρο, Ζίλβαν Ταβάρες, γνωστοποίησε χθες βράδυ πως ο Μπρούνο Βιάνα μεταβαίνει στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. «Μας ήρθε μία πρόταση για τον Μπρούνο Βιάνα. Ο παίκτης θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα για να κλείσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Μεταβαίνει στην Αθήνα για τις υπογραφές», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 22χρονος Πορτογάλος επιθετικός της Πόρτο, Γκονσάλο Πασιέντσια που ήταν με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, εντάσσεται στο δυναμικό του Ολυμπιακού έπειτα από θερμή εισήγηση του Πάουλο Μπέντο. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Βιάνα, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη σύντομη θητεία του στην Κρουζέιρο. Ο 32χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ Αλεξί Ρομάο (με καταγωγή από το Τόγκο) ανήκε την τελευταία τριετία στη Μαρσέιγ, όπου συνεργάστηκε και με τον Μίτσελ. Στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα του γαλλικού νότου, έπαιξε συνολικά σε 45 αγώνες. Τη σεζόν 2014-15 είχε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις, εκ των οποίων οι 23 στο πρωτάθλημα, οι 5 στο Γιουρόπα Λιγκα, οι 3 στο Κύπελλο Γαλλίας και οι 2 στο Λιγκ Καπ.

Εντός της ημέρας ξεκαθαρίζει και το θέμα του δεύτερου επιθετικού, με τον Καρντόσο της Τραμπζονσπόρ να είναι ο πρώτος στόχος (οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν έως τις πρώτες πρωινές ώρες) και εναλλακτική επιλογή ο έμπειρος Κέβιν Κουράνι. Βεβαίως, δεν θα πρέπει να αποκλειστούν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

• Η Τσίβας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλαν Πουλίδο από τον Ολυμπιακό. Στα ταμεία των «ερυθρόλευκων» θα μπουν 6 εκατομμύρια ευρώ.

• Απόψε στις 8 μ.μ. (novasports1HD) οι πρωταθλητές υποδέχονται τον Λεβαδειακό σε φιλικό ματς στο Καραϊσκάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή