Μήνυση μελετά ο Παναθηναϊκός

Μήνυση μελετά ο Παναθηναϊκός

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καμία ανοχή στις όποιες ανορθογραφίες παραπέμπουν σε άλλες εποχές, όχι και τόσο μακρινές, δεν πρόκειται να δείξει ο Παναθηναϊκός όσο διάστημα οι ρίζες του διαβρωμένου συστήματος θα απειλούν με ασφυξία το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για πολλούς η πρώτη ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ φάνηκε υπερβολική, αλλά στην ουσία η κίνηση αυτή έγινε για να υποδηλώσει τη θέληση του Παναθηναϊκού και προσωπικά του Γιάννη Αλαφούζου να μην αφήσει κανένα περιθώριο να γιγαντωθεί ξανά ένα σύστημα που όλοι οι υγιείς φίλαθλοι θέλουν να το δουν ξεριζωμένο. Οι καλές προθέσεις δεν συνεπάγονται ανοχή και η απόφαση που έχει ληφθεί στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ είναι να υπάρχει άμεση καταγγελία και αντίδραση στα περιστατικά που απειλούν με αλλοίωση τον υγιή ανταγωνισμό και το ίδιο το πρωτάθλημα.

Ακόμα και γι’ αυτούς που έκριναν πρόωρη την αντίδραση του Παναθηναϊκού στα λάθη που έγιναν στο Καυταντζόγλειο, κοινή παραδοχή είναι ότι το ύφος και των δύο ανακοινώσεών του ήταν σε κόσμιο πλαίσιο. Αντιθέτως, οι δύο ανακοινώσεις του Ολυμπιακού ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια και αναλώθηκαν σε απρεπείς χαρακτηρισμούς. Απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να μην ακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους» σε παρομοίου επιπέδου εκφράσεις. Την όποια απάντηση θα τη δώσει μέσα από τη δικαστική οδό, εξετάζοντας με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ την περίπτωση κατάθεσης μήνυσης κατά του Ολυμπιακού αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

• Ο Γιώργος Κουτρουμπής μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και υπολογίζεται από τον Στραματσόνι για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Την προηγούμενη μέρα μπήκε στο πρόγραμμα και ο Ιμπάρμπο, οπότε ο μόνος παίκτης που παραμένει στο απουσιολόγιο είναι ο Μπουμάλ.

• Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει και τυπικά η συμφωνία με τον Μάρκους Μπέργκ για την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2019, με σημαντικά αυξημένες αποδοχές. Εχει προκύψει οριστική συμφωνία και δεν απομένει παρά η άφιξη του μάνατζέρ του στην Αθήνα για να υπογραφούν τα νέα συμβόλαια.

• Αν και είχε προκύψει από τις 2 Αυγούστου συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν, το συμβόλαιό του λύθηκε και τυπικά μόλις χθες. Ο Γκανέζος μέσος δεν ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού και αποχωρεί με λογική αποζημίωση, αρκετά μικρότερη απ’ αυτά που είχε λαμβάνειν στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

• Μετά τις σουίτες πάνω από τη θύρα των επισήμων που είναι σε χρήση από τον αγώνα με τον Αγιαξ, άλλες τρεις σουίτες θα είναι έτοιμες έως το επόμενο παιχνίδι στη Λεωφόρο, με τον Αστέρα Τρίπολης. Θα ακολουθήσουν και άλλα βελτιωτικά έργα, μέχρι να αρχίσουν στο τέλος της περιόδου τα κυρίως έργα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή