Γ. Σαββίδης: Ξέρω τι φταίει και θα το φτιάξουμε τον Γενάρη

Γ. Σαββίδης: Ξέρω τι φταίει και θα το φτιάξουμε τον Γενάρη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ έχασε άλλο ένα παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας ευκαιρίες, έχοντας δοκάρια, αλλά όχι γκολ και έμεινε πίσω 10 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, εξανεμίζοντας πολύ νωρίς τις πιθανότητές του να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Η ήττα από τον Πανιώνιο με 1-0 ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων για τον Δικέφαλο, ωστόσο θέμα προπονητή δεν τίθεται. Το αντίθετο μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο γιος του μεγαλομετόχου Γιώργος Σαββίδης. «Ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα της ομάδας. Δεν είναι ο Ιβιτς. Θα το φτιάξουμε το πρόβλημα της ομάδας. Το μόνο πράγμα που δεν θέλω, είναι να επιτίθενται οι οπαδοί μας στην ομάδα μας. Ολα τα υπόλοιπα θα τα φτιάξουμε τον Γενάρη. Ο Ιβιτς θα μείνει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε ο Σαββίδης σε απαντήσεις του σε διάλογο που είχε με οπαδό του ΠΑΟΚ στο instagram.

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ μίλησε και ο Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος επίσης περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. «Τα κακά αποτελέσματα μας έχουν φέρει σε μια κρίση, αλλά ελπίζω ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η κατάσταση θα αλλάξει και πάλι και όλα θα είναι καλά», σχολίασε ο Βόσνιος μέσος σε δηλώσεις του σε βοσνιακά μέσα ενημέρωσης με αφορμή την κλήση του στην εθνική.

Ο Ιβιτς έδωσε διήμερο ρεπό στην ομάδα του και περιμένει τους παίκτες του αύριο στο γήπεδο για προπόνηση, εκτός φυσικά των όσων έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή