«Ψαλίδι» Ουζουνίδη στις άδειες των παικτών

«Ψαλίδι» Ουζουνίδη στις άδειες των παικτών

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προπονητής και όχι… Αη Βασίλης είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης και φρόντισε να το εμπεδώσουν αυτό οι παίκτες του από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό.

Ο 48χρονος τεχνικός διαφώνησε εξαρχής με την πλούσια εορταστική άδεια που είχε δώσει στους παίκτες ο Αντρέα Στραματσιόνι και σε συνεννόηση με τον νέο γυμναστή, τους ενημέρωσε χθες ότι οι μέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους περιορίζονται από εννέα σε επτά.

Ετσι, μετά την απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα είναι ελεύθεροι από τις 20 μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου και όχι αμέσως μετά τον αγώνα στη Λάρισα.

Αν και η κίνηση αυτή δημιουργεί κάποια θέματα λόγω των εισιτηρίων που είχαν βγάλει οι ξένοι, μοιάζει απολύτως λογική, καθώς τα «σφήνα» παιχνίδια των τριών αγωνιστικών που αναβλήθηκαν, θα βαρύνουν το πρόγραμμα του Ιανουαρίου, ενώ είναι φανερό ότι οι παίκτες χρειάζονται περισσότερη δουλειά για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Εκτός από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ που άλλαξε το κλίμα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, τα ευχάριστα για τον Ουζουνίδη είναι ότι για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό το απουσιολόγιο είναι σχεδόν άδειο.

Ο μοναδικός που ακολούθησε χθες ατομικό και όχι το κανονικό πρόγραμμα ήταν ο Σάμπα, κάτι πρωτόγνωρο από την αρχή της περιόδου μέχρι τώρα, μιας και οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί είχαν αποδεκατίσει για καιρό την ομάδα. Η τελευταία προπόνηση πριν από τον αυριανό αγώνα με τη Θέλτα θα γίνει το απόγευμα.

• Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Γκαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να προσφέρει συμβόλαιο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στον Ιμπάρμπο, σε περίπτωση που λυθεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Η τουρκική ομάδα είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό επιθετικό και το καλοκαίρι.

• Στον αγώνα με τον Πλατανιά θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (4 κίτρινες κάρτες) ο Μολέντο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή