Στον Κριστιάνο Ρονάλντο απονεμήθηκε η «Χρυσή Μπάλα»

Στον Κριστιάνο Ρονάλντο απονεμήθηκε η «Χρυσή Μπάλα»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οπως ανεμένετο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και πάλι ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» του France Football, αποσπώντας τη διάκριση του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Κατά την τελετή βράβευσης που διεξήχθη χθες εν τη απουσία του, καθώς ευρίσκεται με την αποστολή της Ρεάλ στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το γαλλικό περιοδικό ανακοίνωσε ότι ο Πορτογάλος άσος έλαβε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων που αναδεικνύουν τον νικητή. Δεύτερος ήταν ο περυσινός νικητής, ο Λέο Μέσι της Μπαρτσελόνα, με τρίτο τον Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο.

Ο Ρονάλντο, που φέτος κατέκτησε και το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Πορτογαλία, δήλωσε «το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα για τέταρτη φορά. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου στον σύλλογο και στην εθνική ομάδα».

Με τις τέσσερις κατακτήσεις (το 2008, 2013, 2014 και φέτος) ο Ρονάλντο πλησίασε τον Μέσι που έχει πέντε.

Η βράβευση της «Χρυσής Μπάλας» από φέτος έγινε και πάλι ανεξάρτητα από τη FIFA, που θα απονείμει το βραβείο του Καλύτερου Παίκτη της Χρονιάς τον Ιανουάριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή