Προκαλεί ο πρόεδρος της τουρκικής Οσμανλίσπορ

Προκαλεί ο πρόεδρος της τουρκικής Οσμανλίσπορ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να αργεί το ραντεβού του Ολυμπιακού με την Οσμανλίσπορ στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο έως τότε ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει η αναμέτρηση και πολιτική χροιά με ευθύνη των Τούρκων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο επίτιμος πρόεδρος της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων», Μελίχ Γκιουτσέκ, είναι δήμαρχος της Αγκυρας από το 1994 και προσωπικός φίλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πριν από δύο μήνες, ο Γκιουτσέκ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα χάρτη στον οποίο εμφανίζονταν όλα τα ελληνικά νησιά, από τη Θάσο έως την Κρήτη και τα Κύθηρα, αλλά και από την Αίγινα έως τη Ρόδο και τη Λέσβο, ως πρώην τουρκικά.

Οπως υποστήριξε, περιήλθαν στην Ελληνική Δημοκρατία με τη Συνθήκη της Λωζάννης. «Εξαιτίας της Συνθήκης της Λωζάννης, τα μπλε νησιά που φαίνονται παρακάτω δόθηκαν στην Ελλάδα… Μην ξεχνάτε πως κάποιοι χαρακτηρίζουν τη Λωζάννη νίκη…», σχολίασε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της Αγκυρας.

Ωστόσο, ο χάρτης που ανήρτησε ήταν ενός τουριστικού γραφείου στο Κουσάντασι, το οποίο ξεχώρισε τα νησιά όπου διοργανώνει εκδρομές, με αποτέλεσμα να εισπράξει τον χλευασμό πολλών χρηστών στο Twitter.

Την ίδια ώρα, οι πρωτοπόροι της Σούπερ Λίγκας προετοιμάζονται για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στη χρονιά. Πρόκειται για το παιχνίδι της Πέμπτης στη Σπάρτη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου και το κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 15.00) από όπου θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μποτία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή