«Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι των αιωνίων στο βόλεϊ

«Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι των αιωνίων στο βόλεϊ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τέταρτο κύπελλο της Λίγκας θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός το προσεχές Σάββατο. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον Παναθηναϊκό με 3-1 (21-25, 25-23, 25-08, 25-21) και πήραν την πρόκριση. Για την ίδια διοργάνωση, σήμερα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (19.00).

Η αναμέτρηση άρχισε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να είναι πρωταγωνιστές. Χάρη στο σταθερό σερβίς είχαν προβάδισμα στο πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησαν.

Στο δεύτερο, η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν ρυθμό στην υποδοχή, βελτίωσαν το σερβίς και την επίθεση. Παρά τις προσπάθειες του Γκονζάλες, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. Στο τρίτο σετ υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς, ενώ ο Παναθηναϊκός έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.

Το τέταρτο σετ θύμιζε λίγο το πρώτο, με τους «αιωνίους» να πηγαίνουν πόντο πόντο. Χάρη στους Αγκάμεζ και Κοκκινάκη οι «Πειραιώτες» έκαναν το 3-1.

«Στο πρώτο σετ είχαμε προβλήματα στο σερβίς. Το μπλοκ – άμυνα του Παναθηναϊκού και οι επιθέσεις του ήταν σε υψηλά επίπεδα. Τα λάθη μας διορθώθηκαν και φτάσαμε στο τέλος στη νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν, ενώ ο ομόλογός του στον Παναθηναϊκό, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, πρόσθεσε: «Πάθαμε… αφλογιστία στην επίθεση. Ετσι δεν μπορείς να κερδίσεις, όσο κι αν προσπαθείς στην άμυνα. Οι αθλητές μου έκαναν ό,τι μπορούσαν. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο».

• Ο Ολυμπιακός νίκησε στην έδρα της την Τσανάκαλε με 3-2, στον πρώτο αγώνα για τους «16» του κυπέλλου Συνομοσπονδίας γυναικών και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου. Τα σετ: 20-25, 24-26, 25-15, 25-19, 9-15.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή