Τσάμπιονς Λιγκ: Τα πρώτα εισιτήρια της προημιτελικής φάσης

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα πρώτα εισιτήρια της προημιτελικής φάσης

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια ανοίγει απόψε η αυλαία των ρεβάνς για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Νάπολι θα προσπαθήσει στην Ιταλία να ανατρέψει το 3-1 της Ρεάλ και η Αρσεναλ να περισώσει το γόητρό της υποδεχόμενη την Μπάγερν μετά το 5-1 των Βαυαρών στο Μόναχο. Η Νάπολι είναι αποφασισμένη να πωλήσει ακριβά το τομάρι της στο Σαν Πάολο, εκμεταλλευόμενη την ασταθή παρουσία των Μαδριλένων εσχάτως και την καλή ψυχολογία της από τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Ρόμα το Σάββατο. Η Ρεάλ έχει προβλήματα στην άμυνα, έχοντας δεχθεί οκτώ τέρματα στα τέσσερα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, ενώ το γκολ της Νάπολι στο Μπερναμπέου κρατάει ζωντανή την ελπίδα των «παρτενοπέι» για μια ιστορική πρόκριση εις βάρος της κατόχου του τροπαίου.

Ο τεχνικός των Ναπολιτάνων, Μαουρίτσιο Σάρι, είδε με ανακούφιση τον σκόρερ και των δύο τερμάτων στο «Ολίμπικο», Ντρις Μέρτενς, να συνέρχεται από τον τραυματισμό του στον ίδιο αγώνα και να τίθεται στη διάθεσή του. Την ίδια ώρα, η εκ νέου φορμαρισμένη Μπάγερν θα έχει απέναντί της στο Λονδίνο ένα πληγωμένο θηρίο, αφού η Αρσεναλ όχι μόνο συνετρίβη στο Μόναχο και είναι σχεδόν αποκλεισμένη, όχι μόνο υπέστη νέα ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ (3-1 από τη Λίβερπουλ) αλλά σπαράσσεται και από εσωτερικές έριδες. Ο βρετανικός γραπτός και ηλεκτρονικός Τύπος (με πρώτο το BBC) ανέφερε χθες ότι ο Χιλιανός επιθετικός των «κανονιέρηδων» Αλέξις Σάντσες έμεινε εκτός ομάδας το Σάββατο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος σε πρόσφατη προπόνηση και ετοιμάζεται να φύγει από τον σύλλογο. Ο –επίσης κοντά στην έξοδο– τεχνικός Αρσέν Βενγκέρ διέψευσε ότι υπήρξε κάποιο επεισόδιο, ενώ ο ίδιος ο Σάντσες απάντησε με… χρησμό, γράφοντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως «ο αληθινός πολεμιστής δεν πολεμά γιατί μισεί όσους έχει μπροστά του, αλλά γιατί αγαπά όσους έχει πίσω του». Διαιτητής στον αγώνα του «Εμιρεϊτς» θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή