«Ελληνας» ο Ζέκα, τρέχει για Εθνική

«Ελληνας» ο Ζέκα, τρέχει για Εθνική

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάρολος… Ζέκας με τη βούλα της ελληνικής κυβέρνησης από χθες ο αρχηγός του Παναθηναϊκού! Ο 29χρονος χαφ πήρε την ελληνική υπηκοότητα και το μόνο που απομένει πλέον για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική μας ομάδα, είναι η τυπική διαδικασία της ορκωμοσίας που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ώστε να προλάβει να τον καλέσει ο Μίκαελ Σκίμπε για τον αγώνα με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες. Ο Ζέκα ήταν πανευτυχής και το έδειξε αυτό στις πρώτες δηλώσεις του ως Ελληνας: «Νιώθω πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που πήρα την ελληνική υπηκοότητα. Είναι κάτι που το ήθελα καιρό. Ολα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα, όλοι με υποδέχθηκαν με θέρμη και με αποδέχθηκαν. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ενα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, αφού με το ελληνικό διαβατήριο πλέον θα έχω δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Επιπλέον, ήταν όνειρό μου να βοηθήσω την Ελλάδα με τον τρόπο μου, όπως με βοήθησαν οι Ελληνες όλα αυτά τα χρόνια».

• Υψηλό πυρετό ανέβασε ο Μπεργκ μετά την προπόνηση και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή κρίνεται αμφίβολη. Ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το παιχνίδι του Καυταντζογλείου. Λόγω του πυρετού, ο Μπεργκ δεν πήγε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων «Street Style Collection», μιας πρωτοποριακής casual σειράς που απευθύνεται κυρίως σε οπαδούς του Παναθηναϊκού! Τη συλλογή παρουσίασαν οι Λέτο, Βιγιαφάνιες, Χουλτ, Κουρμπέλης και Οδ. Βλαχοδήμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή