Αγώνας Καλαθοσφαίρισης μεταξύ Συλλόγων Αποφοίτων Ιδιωτικών Σχολείων

Αγώνας Καλαθοσφαίρισης μεταξύ Συλλόγων Αποφοίτων Ιδιωτικών Σχολείων

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ Συλλόγων Αποφοίτων των Ιδιωτικών Σχολείων, διοργανώθηκε Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ανδρών & Γυναικών καθώς και Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου μεταξύ των Συλλόγων.

Οι απόφοιτοι του CGS, όπως και των υπολοίπων ιδιωτικών σχολείων, δημιούργησαν τις ομάδες τους με σκοπό να σκοράρουν ξανά και να θυμηθούν τα μαθητικά γκολ και καλάθια, αλλά και να αναμετρηθούν στο APS Men's – Women’s Basketball League & APS Men's Football League.

Την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 17.30, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ της Λεοντείου Πατησίων, η CGS Alumni Women’s Basketball Team, με προπονήτριες την κυρία Σαμαντούρα Γιασεμή και την κυρία Κατσαρού Γεωργία, θα αγωνισθεί με την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια στον ίδιο χώρο και ώρα 19.30, θα ακολουθήσει ο ημιτελικός αγώνας μεταξύ της CGS Alumni Μen’s Basketball Team, με προπονητή τον κύριο Στεφανάκη Γιάννη και της ομάδας μπάσκετ ανδρών της Ένωσης Αποφοίτων της Λεοντείου Λυκείου με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος.

Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε εσάς και τους μικρούς μας αθλητές να στηρίξετε την προσπάθεια των ομάδων μπάσκετ των αποφοίτων του CGS. Θα είναι μία όμορφη αθλητική στιγμή, όπου θα συναντηθούν απόφοιτοι και μαθητές του σχολείου μας.

Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Λεοντείου Λυκείου Πατησίων: Νεϊγύ 17, Πατήσια, 111 45 (3ος Όροφος)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή