ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ορατότης μηδέν

oratotis-miden-2181312

Οταν η ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα κάνει τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια, δεν πετυχαίνει γκολ σε τρία ματς εκτός έδρας που τα χάνει με… κάτω τα χέρια, γίνεται κατανοητό το πού βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς γι’ αυτό, δεν έφτασαν οι αντίπαλοί του στο επίπεδο του Ολυμπιακού, αλλά αυτός… κατρακύλησε στο δικό τους.

Τα ρεπορτάζ (;) αναφέρονται στην κόπωση των ποδοσφαιριστών του και δεν γίνεται κουβέντα για τις πωλήσεις των καλύτερων και την προσπάθεια της αναπλήρωσής τους, η οποία μέχρι στιγμής δεν φαντάζει επιτυχής. Οσο για το πλάνο του Μπέντο, «τόπο στα νιάτα», μάλλον εγκαταλείπεται. Κρίμα…

Το πρόβλημα όμως στο ποδόσφαιρό μας, δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Παρουσιάζονται πλέον και φαινόμενα, που κάθε άλλο αρμόζουν σε αθλητές, που πέραν του ότι αμείβονται αδρά, υποτίθεται πως θα πρέπει να αποτελούν πρότυπα για τη νεολαία. Ο Πέλκας ξεπέρασε τα όρια ενός ξέφρενου πανηγυρισμού.

Και το χειρότερο, δήλωσε πως δεν μετάνιωσε για τη χειρονομία του. Την οποία μάλιστα δικαιολόγησε κατά κάποιο τρόπο ο προπονητής του, αλλά και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη. Ευτυχώς ο τελευταίος, φαίνεται πως… τράβηξε το αυτί του Γιώργου του.

ΥΓ.: «Εφυγε» ο τελευταίος ΜΕΓΑΛΟΣ της αθλητικής δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Ισως ο κυρ Θόδωρος να μην άντεχε πλέον, μ’ αυτά που έβλεπε να συμβαίνουν στον κλάδο μας…