Φιλικό «ξεμούδιασμα» για ΠΑΟ με Παναχαϊκή

Φιλικό «ξεμούδιασμα» για ΠΑΟ με Παναχαϊκή

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τεστ για όσους παίκτες δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στους φετινούς αγώνες των «πρασίνων», θα είναι το αποψινό (19.00) φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να δει την αγωνιστική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών του και θα δοκιμάσει διάφορα πράγματα, δίνοντας πιθανότατα μια ευκαιρία ακόμα και στον επί μήνες παροπλισμένο Γιενς Βέμερ!

Ο Γερμανός αμυντικός ήταν για 1,5 χρόνο εκτός πλάνων και γυμναζόταν μόνος του, επέστρεψε τον τελευταίο μήνα αναγκαστικά στην πρώτη ομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βονόρτα και παρότι η επιστροφή του δεν είχε συνδυαστεί με ενδεχόμενη ενεργοποίησή του, θα είναι στην Πάτρα για το σημερινό φιλικό και δεν αποκλείεται να παίξει.

Εκτός αποστολής είναι οι διεθνείς Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού, Οδ. Βλαχοδήμος, Ζέκα, Ευαγγέλου, Μίγγος, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης. Με την ευκαιρία του αγώνα, θα τιμηθεί από την Παναχαϊκή ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή