Πίσω από τις κάμερες

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αδειες, οπαδοί και ενημέρωση

Από χθες, βάσει κανονισμού αδειοδότησης, έχει παρέλθει η προθεσμία τακτοποίησης οικονομικών εκκρεμοτήτων των ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές και άλλους, ενώ από την προσεχή Δευτέρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της διαδικασίας των αδειοδοτήσεων, που προκαλεί κάθε χρόνο έντονες συζητήσεις και αντιδράσεις δικαιολογημένες ή μη. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, φέτος ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γ. Δημητρίου, έχει αποφασίσει να ενημερώσει για διαδικαστικά θέματα τους οργανωμένους φιλάθλους των ΠΑΕ και να τους λύσει τυχόν απορίες που δεν παραβιάζουν το απόρρητο των φακέλων. Ηδη έχει έρθει σε επαφή με τους μεγαλύτερους συνδέσμους των ομάδων, η πλειονότητα των οποίων έχει ανταποκριθεί θετικά και θα αρχίσει τις ενημερωτικές συναντήσεις.

ΜΠΛΟΥ.

Αρης και Γιαννάκης

Ακούγεται έντονα από τη Θεσσαλονίκη ότι έχει υπάρξει προφορική και κατ’ αρχήν συμφωνία του Αρη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Διευκρίνιση: Από την πλευρά του άλλοτε «αυτοκράτορα» έχει ακουστεί, όχι απ’ αυτή του προπονητή. Και ο Δημήτρης Πρίφτης, που γνωρίζει ότι θα φύγει μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του Αρη και έχει την πρόσκαιρη και άκρως επιφανειακή στήριξη του Λάσκαρη, περιμένει την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της φετινής περιόδου, ενώ σημειωτέον ότι έχει εγγυημένο συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο. Διαρροές για τον επόμενο προπονητή και παράλληλα «άδειασμα» του νυν. Ερασιτεχνισμοί.

Γ.Β.

Το γύρισε στο ψάρεμα

Ο Νέρι Καστίγιο έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια από το 2014 και πλέον ασχολείται με το ψάρεμα, έχοντας ανοίξει εξειδικευμένο κατάστημα αλιείας. «Τα πάντα γύρω από το ψάρεμα και τον εξοπλισμό του, με τις πιο γνωστές εταιρείες του κόσμου», αναφέρει η εταιρεία που έχει το όνομά του, Nery’s fishing. Ο Καστίγιο κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ως παίκτης της Ράγιο Βαγεκάνο το 2014 και πλέον ασχολείται με τα δολώματα, κυνηγώντας ψάρια στα πελάγη…

Γ.Σ.

ΕΟΕ και καθαριότητα

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα συμμετάσχουν σήμερα σε συλλογή σκουπιδιών γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Με αυτό τον τρόπο το Ελληνικό Ολυμπιακό Κίνημα θέλει να στείλει το μήνυμα του εθελοντισμού για δράσεις που προάγουν το γενικό καλό.

Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή