Ενωτική δήλωση Δ. Γιαννακόπουλου

Ενωτική δήλωση Δ. Γιαννακόπουλου

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω δήλωσής του αναφέρει πως έχει ζητήσει επίσημα όλα τα στοιχεία που αφορούν την οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη, στηρίζει τη «συστέγαση όλων των τμημάτων», δίνοντας στην ΠΑΕ «τη θέση του οδηγού για την επιλογή της τοποθεσίας και την υλοποίηση του project», όμως τονίζει ότι τα πρόσωπα που θα επιλέξει η ΠΑΕ θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής και εμπιστοσύνης. Ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εχω ήδη γνωστοποιήσει επίσημα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. μέσω επιστολής, την επιθυμία μου να στηρίξω μία νέα διοίκηση με ανθρώπους που εμπιστεύομαι, με στόχο την εξυγίανση του Συλλόγου και την επιστροφή του στην κορυφή.

Στην επιστολή έχω ζητήσει τα πλήρη στοιχεία για τα οικονομικά του Συλλόγου όχι μόνο για την τρέχουσα περίοδο αλλά και τα συνολικά χρέη προς Δημόσιο και ιδιώτες, καθώς και τις ρυθμίσεις αυτών. Ζητήθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, η έκθεση της Deloitte, οι φάκελοι για το γηπεδικό και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, τυχόν συμβάσεις με ιδιώτες για την εκμετάλλευση ακαδημιών ή τμημάτων υποδομών του Συλλόγου μας αλλά και τυχόν αντίστοιχες συμβάσεις εσόδων.

Εχει ζητηθεί τα στοιχεία να δοθούν στην ομάδα εργασίας άμεσα και σε κάθε περίπτωση όχι μετά το τέλος Απριλίου. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να καρπωθούμε τον κόπο ή και τις επιτυχίες άλλων, πρόθεσή μου είναι οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση να αναλάβουν με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των τμημάτων.

Η εκτόξευση του Παναθηναϊκού μπορεί να υπάρξει μόνο με τη συστέγαση όλων των τμημάτων. Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι το πλέον ταλαιπωρημένο από όλη αυτή τη διαδικασία τόσων ετών αλλά και αυτό που θα επωφεληθεί κυρίως από τη λύση στο γηπεδικό. Ως εκ τούτου προτείνω στην ΠΑΕ να είναι στη θέση του οδηγού για την επιλογή της τοποθεσίας και την υλοποίηση του project, με την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη να ακολουθούν. Εξυπακούεται ότι τα πρόσωπα που θα επιλέξει η ΠΑΕ να ενεργήσουν σχετικά με το συγκεκριμένο project θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής και εμπιστοσύνης των διοικήσεων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Είναι αυτονόητο ότι η ΚΑΕ θα αποδεχθεί τις όποιες αποφάσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή