Σύντομα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΝΟΡΓΑΝΗ: Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (φωτ.) θα αγωνιστούν σήμερα το μεσημέρι στον τελικό των κρίκων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κλουζ της Ρουμανίας. Είναι η πρώτη φορά που δύο Ελληνες αθλητές βρίσκονται σε τελικό ιδίου οργάνου σε μεγάλη διοργάνωση.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το Λαύριο, για τον δεύτερο αγώνα της 1ης φάσης των πλέι οφ της Α1 ανδρών, θα υποδεχθεί (17.00) τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» προηγείται με 1-0 και με μία ακόμη νίκη θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

ΒΟΛΕΪ: Για τα πλέι άουτ της Α1 ανδρών ο Κύζικος υποδέχεται τον Ηρακλή Χαλκίδας (19.00). Α1 γυναικών: 1ος τελικός: 18.00: Ολυμπιακός – Πανναξιακός.

ΠΟΛΟ: Με την αναμέτρηση του Εθνικού με τον Ολυμπιακό (17.00) συνεχίζονται τα πλέι οφ της Α1 γυναικών. Για την Α΄ φάση των πλέι άουτ ο Τρίτων αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό (16.00).

XANTΜΠΟΛ: Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική (22η) της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Πρέμιερ. Το πρόγραμμα: 18.00: Σεριφάτο Αιγίου – Φίλιππος Β., ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΑΕΣΧ Πυλαίας, 19.30: ΑΣΕ Δούκα – Πανελλήνιος, 19.30: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Διομήδης Αργ. – Φοίβος Συκεών. Α1 γυναικών, 17η ημέρα: 15.00: Φίλιππος Β. – ΠΑΟΚ, 18.00: Μ. Αλέξανδρος – Αρίων Πτ., Φιλώτας Φλώρινας – Αμύντας Αμυνταίου, Αναγέννηση Αρτας – ΟΦΝ Ιωνίας, Πανόραμα – Παναιτωλικός.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στον Ελληνικό Ιππικό Ομιλο διεξάγονται σήμερα και αύριο αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας.

ΣΕΓΑΣ: Σε 11 ομίλους της χώρας θα πραγματοποιηθούν αγώνες διασυλλογικών πρωταθλημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή