Το γκαλά της Φιλοθέης επιστρέφει με Στεφανίδη

Το γκαλά της Φιλοθέης επιστρέφει με Στεφανίδη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελληνίδων και ξένων αθλητριών θα γιορτάσει αύριο την… ενηλικίωσή του το γκαλά γυναικών της Φιλοθέης. Η διοργάνωση συμπληρώνει τα 18 χρόνια στα αθλητικά δρώμενα του στίβου και όσοι βρεθούν στο στάδιο της Φιλοθέης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν από τους καλύτερους αγώνες που διεξάγονται στη χώρα μας. Στις συμμετοχές ξεχωρίζει το όνομα του «χρυσού» κοριτσιού του ελληνικού επί κοντώ, της Κατερίνας Στεφανίδη. Η πρωταθλήτριά μας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα και κάλεσε τους φίλους του στίβου να παρακολουθήσουν τον αγώνα της: «Πρόκειται για τον μοναδικό αγώνα που θα κάνω στην Αθήνα, αφού το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην Πάτρα. Το επίπεδο θα είναι υψηλό με την παρουσία των Νικόλ Μπούχλερ και Μικαέλα Μέιγερ, αλλά και των υπολοίπων αθλητριών από την Ελλάδα». Στο επί κοντώ θα πάρει μέρος και η Στέλλα Λεδάκη.

Για όγδοη χρονιά θα αγωνιστεί στο γκαλά της Φιλοθέης η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. «Θα γίνει ένας καλός αγώνας με συμμετοχή αθλητριών επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων, όπως η Κόστα και η Σαλαντούχα, οι οποίες είναι και καλές μου φίλες. Περιμένω τη στήριξη του κόσμου».

Στα 100 μ. εμπ. θα πάρει μέρος η Ελισάβετ Πεσιρίδου, στο μήκος η Χάιδω Αλεξούλη και στο ύψος η Ιωάννα Ζιάκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή