Αντίστροφη μέτρηση για τα παγκόσμια υγρού στίβου

Αντίστροφη μέτρηση για τα παγκόσμια υγρού στίβου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για τα παγκόσμια πρωταθλήματα υγρού στίβου της Βουδαπέστης (14-30/7), οι εθνικές ομάδες του πόλο προσπαθούν να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο. Οι «γοργόνες» σήμερα θα μεταβούν στην Ιταλία προκειμένου να κάνουν κοινές προπονήσεις με τις Ιταλίδες. Ο Γιώργος Μορφέσης έχει αρχίσει να ετοιμάζει την ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Η αρχή έγινε από το τουρνουά της Κίνας όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ο προπονητής στα σχέδιά του δεν περιλαμβάνει τις αδελφές Χαραλαμπίδη, οι οποίες αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Αμερική. Στην Ιταλία συμπεριέλαβε στην ομάδα τις Κούβδου, Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Τσουκαλά, Χυδηριώτη, Βασ. Διαμαντοπούλου, Μαργ. Πλευρίτου, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ελευθεριάδου, Πρωτοπαπά, Ελευθ. Πλευρίτου, Μανωλιουδάκη, Ξενάκη, Πάτρα και Κότσια. Η Εθνική θα επιστρέψει την Κυριακή.

Oι κανονισμοί

Κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ουγγαρίας θα πραγματοποιηθεί και η σύνοδος των ομοσπονδιών, όπου θα ληφθούν και αποφάσεις για κανονισμούς της υδατοσφαίρισης. Κάποιες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, όμως, φέρονται να είναι αντίθετες στις αλλαγές που προωθεί η FINA. Σύμφωνα με αυτές, θα αγωνίζονται 11 αντί για 13 παίκτες, ο αγωνιστικός χώρος θα μικρύνει κατά 5 μ. (25 από 30 μ.), ενώ η επίθεση θα διαρκεί 25΄΄ (από 30΄΄).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή