Ο κατήφορος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Ο κατήφορος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιμονή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να μην εμπλακεί εάν δεν γίνονταν πράξη όλα όσα είχε ζητήσει και το ναυάγιο των επαφών της απερχόμενης διοίκησης του Δημήτρη Μπαλτάκου με κάποιους επιχειρηματίες για να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου, οδηγούν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό σε διοίκηση πρωτοδικείου και σε νέα περίοδο παρακμής. Η γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου αποδείχθηκε άκαρπη, καθώς δεν συγκροτήθηκε ψηφοδέλτιο για να αναλάβει τη διοίκηση. Οποιος ενδιαφέρεται πλέον μπορεί να καταθέσει αίτηση στο πρωτοδικείο για να αναλάβει τη «μάνα του λόχου» μέχρι να βρεθεί μια σταθερή και αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση, λειτουργώντας διαχειριστικά και με περιορισμένους πόρους για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών. Είναι η τελευταία διέξοδος πριν μπει «λουκέτο» σε ένα σύλλογο που για πολλές δεκαετίες ήταν ο βασικός τροφοδότης του ελληνικού αθλητισμού, με μεγάλη παράδοση σε όλα τα σπορ…

Η εξέλιξη αυτή διογκώνει τα, ούτως ή άλλως, μεγάλα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου και δημιουργεί ακόμα πιο δύσκολο περιβάλλον για όλα τα τμήματα. Οι πόροι είναι ελάχιστοι, τα χρέη μεγάλα, οι απαιτήσεις για αξιοπρεπή αγωνιστική παρουσία δεδομένες, το μέτωπο για αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδο στο Γουδί ανοικτό, χωρίς να υπάρχει στον ορίζοντα φως. Γίνονται διεργασίες σε διάφορα μέτωπα, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες θεωρείται δύσκολο να βρεθεί άμεση λύση, εκτός και αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφασίσει να διαφοροποιήσει τη στάση του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή