Περιμένει Τζέιμς και Γκάμπριελ ο ΠΑΟ

Περιμένει Τζέιμς και Γκάμπριελ ο ΠΑΟ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eν αναμονή των απαντήσεων του Μάικ Τζέιμς και του Κένι Γκάμπριελ έως το τέλος του μηνός βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Superfoods για τους δύο Αμερικανούς παίκτες, στους οποίους έχει καταθέσει προτάσεις ανανέωσης των συμβολαίων τους. Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει, σύμφωνα με την εισήγηση του Τσάβι Πασκουάλ, να διατηρήσουν όσο το δυνατόν πιο αρραγές το έμψυχο δυναμικό της περυσινής περιόδου, αλλά είναι προετοιμασμένοι για εναλλακτικές επιλογές εάν δοθούν αρνητικές απαντήσεις. Η διοίκηση των πρωταθλητών και κυπελλούχων γνωρίζει για το ενδιαφέρον που έχουν και οι δύο Αμερικανοί παίκτες να συνεχίσουν την καριέρα τους στο ΝΒΑ, αλλά δεν πρόκειται να τους δοθεί χρονική παράταση. Ο εκπρόσωπος του Τζέιμς επιχειρεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες ένταξης του παίκτη στο ΝΒΑ και τον έχει προτείνει σε πέντε ομάδες, χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση ικανοποιητικών προτάσεων. Ο Γκάμπριελ περιμένει το ντραφτ του ΝΒΑ, που αρχίζει σήμερα, για το αν θα υπάρξουν ελεύθερες θέσεις, ύστερα από τις επιλογές που θα κάνει κάθε ομάδα και τις πιθανές ανταλλαγές που θα ακολουθήσουν. Οι πιθανότητες παραμονής του Γκάμπριελ είναι περισσότερες απ’ αυτές του Τζέιμς, όμως δεν αποκλείεται να συνεχίσουν και οι δύο στους «πράσινους».

• Οι Σικάγο Μπουλς θέλουν να πείσουν τον Μίλος Τεόντοσιτς να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα τον ελκύσουν, καθώς ο διεθνής Σέρβος σούτινγκ γκαρντ έχει στη διάθεσή του νέα πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τριετή ανανέωση συμβολαίου, έναντι 12 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ο Μπόγκνταν Μπογκτάνοβιτς είναι αναποφάσιστος για το αν θα φύγει από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε, αυτό το καλοκαίρι, γιατί περιμένει την ενεργοποίηση των Σακραμέντο Κινγκς που έχουν τα δικαιώματά του. Νέος προπονητής της Αστάνα θα είναι και πάλι Ελληνας, καθώς ο Κώστας Φλεβαράκης αντικατέστησε τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή