Αλ Αΐν προς Μπεργκ: Βρες τα με ΠΑΟ εντός 24 ωρών

Αλ Αΐν προς Μπεργκ: Βρες τα με ΠΑΟ εντός 24 ωρών

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την μπάλα στα πόδια του Μπεργκ πέταξε η Αλ Αΐν και τον πιέζει να ξεκαθαρίσει αυτός το θέμα με τον Παναθηναϊκό, ειδάλλως ακυρώνεται η συμφωνία τους. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τα ΗΑΕ, η Αλ Αΐν διαμήνυσε στον Σουηδό ότι πρέπει να βρει με δικές του ενέργειες και εντός 24 ωρών τη λύση χωρίς να αυξήσει το συνολικό κόστος της μεταγραφής, αλλιώς θα αποσύρει την πρότασή της. Ουσιαστικά λέει του Μπεργκ να κρατήσει μικρότερο ποσοστό για τον ίδιο από τα περίπου 12 εκατ. που διαθέτει συνολικά η ομάδα, ώστε να αυξηθεί η πρόταση προς τον Παναθηναϊκό και να συναινέσει. Αν ισχύει αυτή η προθεσμία, οι ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα, παρότι χθες δεν υπήρξε καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι «πράσινοι» διαπραγματεύονται παράλληλα και τη μεταγραφή του Μολέντο στην Μπεσίκτας. Διέψευσαν μεν τουρκικά δημοσιεύματα που ανέφεραν συμφωνία στο 1,4 εκατ. ευρώ, συνεχίζουν όμως τις επαφές και με μια βελτιωμένη πρόταση θα είναι πολύ πιθανή η μεταγραφή.

Παραμένει ψηλά

Αν και έχει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ από το 2010, ο Παναθηναϊκός παραμένει η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του κόσμου. Σύμφωνα με λίστα που δημοσίευσε χθες η UEFA σχετικά με την κατάταξη όλων των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 1955 μέχρι σήμερα, οι «πράσινοι» είναι στην 23η θέση του Πρωταθλητριών – Τσάμπιονς Λιγκ με 143 β. σε 28 συμμετοχές, ο Ολυμπιακός είναι 29ος με 134 β. σε 30 συμμετοχές, η ΑΕΚ με 52 β. 69η, ο ΠΑΟΚ 236ος με 8 β. και η Λάρισα στην 348η θέση με 2 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή