Γερμανία – Χιλή στον τελικό

Γερμανία – Χιλή στον τελικό

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γερμανία και Χιλή θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών της Ρωσίας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Τα «πάντσερ» στον χθεσινό ημιτελικό επικράτησαν του Μεξικού με 4-1.

Δύο… χτυπήματα από νωρίς του Γκορέτζκα (6΄, 8΄) ήταν αρκετά. Το 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο έκοψε τα πόδια των Μεξικανών, οι οποίοι χρειάστηκαν περίπου ένα εικοσάλεπτο για να συνέλθουν.

Στο 33΄ οι οργανωμένες προσπάθειές τους δεν έφεραν αποτέλεσμα, αφού το σουτ του Τζιοβάνι ντος Σάντος και η κεφαλιά του Τζόναθαν ντος Σάντος σταμάτησαν πάνω στον Τερ Στέγκεν. Δύο λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Τσιτσαρίτο να χάσει μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας από κοντά. Αφού οι Μεξικανοί απέτυχαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο γκολ, ήρθε η τιμωρία από τους Γερμανούς, οι οποίοι στο 59΄ τριπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βέρνερ. Το γκολ που άξιζαν οι «τρικολόρ» δεν ήρθε ούτε στο 75΄ όταν η μπάλα από την κεφαλιά του Χιμένες κατέληξε στο δοκάρι ούτε στο 83΄ όταν την κεφαλιά του Μάρκες σταμάτησε ο Τερ Στέγκεν. Ηρθε στο 89΄ με έναν «κεραυνό» του Φαμπιάν, αλλά το… πλήρωσαν με ακόμη ένα γκολ στην άμυνα από τον Γιουνές στις καθυστερήσεις.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Γκίντερ, Εκτορ, Ρούντι, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Στιντλ (78΄ Μπραντ), Χένρικς, Ντράξλερ (81΄ Γιουνές), Γκορέτζκα (67΄ Τσαν), Βέρνερ.

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Αραούχο, Τζόναθαν ντος Σάντος (67΄ Μάρκες), Λαγιούν, Χιμένες, Τζιοβάνι ντος Σάντος (63΄ Φαμπιάν), Μορένο, Αλανίς, Ακίνο (46΄ Λοθάνο), Ερέρα, Τσιτσαρίτο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή