Φέρνει τον Εμενίκε, θέλει και Καρσελά ο Ολυμπιακός

Φέρνει τον Εμενίκε, θέλει και Καρσελά ο Ολυμπιακός

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις δρομολογούν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το Βέλγιο. Εκεί, όπου από αύριο έως και τις 16 του μηνός θα διενεργηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, με προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ, αλλά και τη διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων, με αντιπάλους τη Μαλίν, την Αλκμααρ και τη Λόκερεν.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Εμανουέλ Εμενίκε στους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι ιθύνοντές τους συμφώνησαν τόσο με τη Φενερμπαχτσέ όσο και τον Νιγηριανό επιθετικό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ο 30χρονος φορ θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Θα είναι η δεύτερη μεταγραφή που αναμένεται να κλείσει τα τελευταία 24ωρα, μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Οι «Πειραιώτες» δαπάνησαν 1 εκατομμύριο ευρώ για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή μέσο που στην τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στο Καμπιονάτο με την Κάλιαρι. Και έπεται συνέχεια, αφού οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού θέλουν να κλείσουν άμεσα και εξτρέμ με τον Μαροκινό, Μεχντί Καρσελά της Γρανάδα να παραμένει πρώτος στόχος, για τον οποίο, όμως, ενδιαφέρεται και η Μπενφίκα. Παράλληλα, αναζητούν μέσο και στόπερ στην αγορά του εξωτερικού.

«Ναυάγιο» με Οφόε

Από το «κάδρο» των μεταγραφικών στόχων βγήκε ο Οτζίτζα Οφόε. Ο Μπέσνικ Χάσι ήταν ένθερμος υποστηρικτής της απόκτησης του Βέλγου μέσου της Λέγκια Βερσοβίας, όπου εργάστηκε πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας. Ομως, χθες η Κράσνονταρ κατέθεσε πρόταση 3 εκατομμυρίων για τον Οφόε, την οποία δεν μπόρεσαν να αρνηθούν οι Πολωνοί.

Την ίδια ώρα, πηγές από τη Γαλλία βάζουν στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού τον 20χρονο Καμερουνέζο μέσο της Λιόν, Ολιβιέ Κεμέν που διαθέτει γαλλικό διαβατήριο. Πέρυσι είχε 18 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την Αζαξιό, όπου είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Λιόν. Επίσης, πληροφορίες από το Βέλγιο τονίζουν πως ο 27χρονος κεντρικός της Σταντάρ Λιέγης, Μίλος Κοσάνοβιτς απασχολεί σοβαρά τους «Πειραιώτες».

Σήμερα, αναμένεται να γνωστοποιήσει ο Μπέσνικ Χάσι τις αποφάσεις του αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα «κόψει» από την αποστολή για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Πλην του Μπουχαλάκη ο οποίος δοκιμάζεται στη Νότιγχαμ, αναμένεται να αποκλειστούν οι Κασάμι, Βιάνα καθώς και οι Τόλι, Ντουμάνης, Μεγαρίτης και Βρουσάι οι οποίοι θα επιστρέψουν στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Και όχι μόνο, αφού είναι αβέβαιο το μέλλον αρκετών ακόμη παικτών των πρωταθλητών Ελλάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή