Μετά τη Μόσχα οι εξελίξεις με Γιόχανσον στην ΑΕΚ

Μετά τη Μόσχα οι εξελίξεις με Γιόχανσον στην ΑΕΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εβδομάδα μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟAKA (0-2), για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα ρεβάνς με τους Ρώσους. Πρωταρχικός στόχος για την Eνωση είναι να δείξει πως μπορεί να κοντραριστεί επί ίσοις όροις με έναν αντίπαλο του βεληνεκούς της ΤΣΣΚΑ και να εξαντλήσει τις ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Πρόταση ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον κατέθεσε η Τουλούζ και ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ, σε χθεσινή συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του σχολίασε την είδηση διπλωματικά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ που είναι ένας μεγάλος σύλλογος, πρέπει να έρθει κάτι πολύ καλό για να φύγω» ανέφερε ο Γιόχανσον. Δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, κάτι που σημαίνει πως από τον Δεκέμβριο θα μπορεί να διαπραγματευθεί ελεύθερα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η ΑΕΚ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση πώλησης, αν και το ποσό είναι χαμηλότερο από αυτό που επιθυμούσε. Οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα (ακόμη και η ανανέωση συμβολαίου), βεβαίως, θα σημειωθεί μετά τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Κανονικά εκτελούνται τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οποία συνεχίζονται οι χωματουργικές εργασίες. Δεκάδες φίλοι της Ενωσης περνούν καθημερινά από τον χώρο και… επιβλέπουν την πρόοδο των εργασιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή