Με ελάχιστες ελπίδες στη Μόσχα η ΑΕΚ

Με ελάχιστες ελπίδες στη Μόσχα η ΑΕΚ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Αυτή η φράση είναι που κυριαρχεί περισσότερο στις συζητήσεις μεταξύ των φίλων της ΑΕΚ, ασχέτως αν και οι ίδιοι γνωρίζουν πως η ανατροπή ενός τόσο μεγάλου σκορ, είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Η νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της ΑΕΚ στην Αθήνα με 2-0, στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ελαχιστοποίησε τις ελπίδες πρόκρισης της Ενωσης, ωστόσο οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας δείχνουν –με βάση τα όσα λένε τουλάχιστον– να ελπίζουν ακόμη στην ανατροπή.

Η ΑΕΚ έφτασε σε ξενοδοχείο της Μόσχας χθες το απόγευμα, κάνοντας ένα κοπιαστικό ταξίδι, αφού πέραν της ημίωρης στάσης του αεροπλάνου στη Ρουμανία για ανεφοδιασμό χρειάστηκε αρκετή ώρα για τους ποδοσφαιριστές να βγουν από το αεροπλάνο, αλλά και να περάσουν τον έλεγχο των διαβατηρίων.

Κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για τη Μόσχα, ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε: «Πάμε στη Μόσχα για την πρόκριση», ενώ τόνισε πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο αποψινό (20.00) παιχνίδι με τους Ρώσους, η οποία θα είναι βασισμένη στην εικόνα των παικτών στην προπόνηση.

Η βασική ενδεκάδα, όμως, είναι γρίφος, καθώς ο Χιμένεθ αρέσκεται πάντα σε –ευχάριστες και δυσάρεστες– εκπλήξεις ως προς τον καταρτισμό της. Στην προχθεσινή προπόνηση, ο Ανδαλουσιανός προπονητής δοκίμασε σχήμα με τρεις αμυντικούς, κάτι που είχε αναπτυχθεί ως φημολογία διάταξης και για τον πρώτο αγώνα. Το δεδομένο είναι πως οι πρώτοι 11 θα έχουν διαφορές σε σχέση με αυτούς της Αθήνας. Βασικός αναμένεται να είναι ο Κλωναρίδης, ενώ μεγάλη πιθανότητα χρησιμοποίησης από το ξεκίνημα έχουν και οι Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης και Τσόσιτς. Σε περίπτωση αποκλεισμού, η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο «φλέγον» όπως εξελίσσεται θέμα του Γιόχανσον, νεότερα αναμένονται από αύριο, με πιθανότερο σενάριο την παραχώρησή του σε ξένη ομάδα. Εκφρασμένο ενδιαφέρον υπάρχει από την Τουλούζ, ενώ φημολογείται πως και η Λας Πάλμας ενδιαφέρεται για τον Σουηδό μέσο, αναζωπυρώνοντας τα σενάρια περί επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή