Γιουρόπα Λιγκ: Στα πλέι – οφ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Στα πλέι – οφ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα πλέι οφ του Europa League προκρίθηκαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, διεκδικώντας πλέον την είσοδό τους στη φάση των ομίλων του θεσμού.

Οι «πράσινοι« κέρδισαν με 2-1 και στον επαναληπτικό αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου την Γκαμπάλα και θα δώσουν το «παρών» στην κλήρωση της Παρασκευής.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά… λαχτάρισε από το 52’ έως το 60’ όταν οι Αζέροι σκόραραν με αυτογκόλ του Μολέντο (52’) και έχασαν μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα στο 59’. Ο Παναθηναϊκός, όμως, αντέδρασε άμεσα και, αφού μείωσε αρχικά στο 63’ με τον Λουντ, τρία λεπτά αργότερα με τον Καμπέσας διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Από την πλευρά του, την ανωτερότητα του απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ επιβεβαίωσε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» επικράτησε με 2-0 στην Τούμπα και πήρε την πρόκριση. Ο Μακ στο 24' και ο Τσίμιροτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν τα τέρματα της νίκης.

Αντίθετα, πρόωρα αποχαιρέτησε το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι ο Πανιώνιος, ο οποίος ηττήθηκε και στη ρεβάνς, με το ίδιο σκορ (0-1), από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή