Νίκησε αλλά προβλημάτισε η ΑΕΚ

Νίκησε αλλά προβλημάτισε η ΑΕΚ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως ευκαιρία για δοκιμές είδε ο Μανόλο Χιμένεθ το φιλικό με τον Πλατανιά που διεξήχθη χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο, κεκλεισμένων των θυρών. Εφαρμόζοντας σύστημα 4-3-3, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1, εμφανίζοντας ωστόσο προβλήματα κυρίως στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, αλλά και ορισμένες στιγμές και στο αμυντικό.

Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με αυτογκόλ του Μάνταλου, όταν προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα σε σέντρα του Ενσικουλού. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 18΄ με πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου (το κέρδισε ο ίδιος). Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 49΄, με γκολ του Σιμόες.

ΑΕΚ: Ανέστης (58΄ Τσιντώτας), Μπακάκης (74΄ Γιούσης), Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι (74΄ Γιαννούτσος), Λόπες (58΄ Βινίσιους), Γιόχανσον (46΄ Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς (46΄ Σιμόες), Χριστοδουλόπουλος (58΄ Πατίτο), Μάνταλος (74΄ Μπάμπης), Τρίστασον (58΄ Κλωναρίδης), Λιβάγια (46΄ Αλμέιδα).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ομπερχάουζερ (46΄ Κοκκαλάς), Στάθης (29΄ Στάμου) (80΄ Σινγκ), Ντικαμονά (46΄ Πριντέτα), Καρυπίδης, Γιορέντε (46΄ Βάντερσον), Κρος (60΄ Ουές), Πλιάτσικας (60΄ Κοροβέσης), Πατράλης (46΄ Αγγελόπουλος), Ντεβέσα (60΄ Παπανικολάου), Ενσικουλού (60΄ Στανισάβλιεβιτς), Μπούντνικ (46΄ Γκρζέλτσακ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή