Ερχεται ο Ελ Καντουρί για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ

Ερχεται ο Ελ Καντουρί για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίσιο τέλος στο σίριαλ του Ομάρ ελ Καντουρί προανήγγειλε ο Γιώργος Σαββίδης, επιβεβαιώνοντας με πανηγυρικό τόνο τις πληροφορίες από την Ιταλία που μιλούσαν για οριστική συμφωνία με την Εμπολι. Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ ουσιαστικά ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram ότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα φτάσει σήμερα στις 7 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, περιπαίζοντας όλους όσοι είχαν προεξοφλήσει το ναυάγιο στις συζητήσεις. «Υπάρχουν ακόμα δέκα ημέρες μπροστά μας για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Γνωρίζουμε σαφώς ποιοι είναι οι στόχοι μας, γνωρίζουμε πώς να τους αποκτήσουμε, αλλά αυτοί οι παίκτες δεν είναι πρόθυμοι να έρθουν να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Γ. Σαββίδης σχετικά με τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και εξέφρασε, εμμέσως πλην σαφώς, τα παράπονα της οικογένειάς του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται από ορισμένους, παρά τα όσα έχουν ποικιλοτρόπως προσφέρει την τελευταία πενταετία. Στο ίδιο μήνυμα, τόνισε, επίσης, ότι είναι η τελευταία φορά για εφέτος που τοποθετήθηκε μέσω των social media. Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στη μεταγραφή του Βιερίνια και την απόκτηση του Ελ Καντουρί, η παραχώρηση του Αθανασιάδη στη Μακάμπι Χάιφα (αποθεώθηκε χθες στο γήπεδο από 10 χιλ. οπαδούς της) είναι θέμα ωρών και υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ να κινηθεί για να καλύψει άμεσα το κενό του.

• Στο χθεσινό ματς που έριξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής, Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο 1-1 με γκολ των Κιβρακίδη στο 46΄ και του Ελμπάζ στο 86΄.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή