Μήνυση εναντίον του Νεϊμάρ κατέθεσε η Μπαρτσελόνα

Μήνυση εναντίον του Νεϊμάρ κατέθεσε η Μπαρτσελόνα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα άκρα βρίσκονται οι σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ, με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας να προχωρά σε μήνυση εναντίον του Βραζιλιάνου άσου για μη τήρηση των όρων του συμβολαίου του, ζητώντας του να επιστρέψει στην ομάδα το ποσό των 8.500.000 ευρώ που έλαβε ως μέρος του πριμ για την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2021, η οποία έλαβε χώρα τον Οκτώβριο, λιγότερο από έξι μήνες προτού ο ποδοσφαιριστής «αρπαχτεί» από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον έκανε δικό της, καταβάλλοντας το γιγαντιαίο ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ.     

Επιπλέον, η ισπανική ομάδα αξιώνει και νόμιμο τόκο 10%, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που ζητείται από τον παίκτη να ανέρχεται στα 9.300.000 ευρώ.

«Η Μπαρτσελόνα ανέλαβε αυτή τη δράση προς υπεράσπιση των συμφερόντων της, αφού το συμβόλαιο του Νεϊμάρ ακυρώθηκε μόλις λίγους μήνες μετά την υπογραφή του για παραμονή στην ομάδα μέχρι το 2021», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του καταλανικού συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή