Ηρθε ο Ελ Καντουρί για ΠΑΟΚ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Ομάρ ελ Καντουρί, που έφτασε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αφού πρώτα περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο 27χρονος Βελγομαροκινός μεσοεπιθετικός δεν έκανε δηλώσεις και αποχώρησε συνοδεία των Γ. Σαββίδη, Λ. Μίχελ, για να διευθετήσει τα διαδικαστικά. Ο Ελ Καντουρί ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αντερλεχτ και έπαιξε εν συνεχεία στις Μπρέσια, Νάπολι, Τορίνο και Εμπολι, με την οποία πέτυχε πέρυσι 3 γκολ σε 15 εμφανίσεις.

Η μεταγραφή του Κλάους Αθανασιάδη στη Μακάμπι Χάιφα ολοκληρώθηκε με την υπογραφή διετούς συμβολαίου που θα αποφέρει στον ίδιο περίπου 1,3 εκατ. ευρώ συνολικά. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον αποχαιρέτησε με πολύ θερμό τρόπο: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Στέφανου Αθανασιάδη στη Μακάμπι Χάιφα. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος, με τον σύλλογο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της τον Κλάους για την ιστορικής σημασίας προσφορά του στην ομάδα που υπηρέτησε από κάθε πόστο τα τελευταία 20 χρόνια και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της σπουδαίας καριέρας του».

Ο Πέλκας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή που αναχωρεί σήμερα με τσάρτερ για τη Σουηδία για την αυριανή ρεβάνς με την Εστερσουντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή