Πούλησε τον Ρέτσο, γέμισε τα ταμεία του

Πούλησε τον Ρέτσο, γέμισε τα ταμεία του

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ακριβότερη μεταγραφή Eλληνα ποδοσφαιριστή είναι αυτή του Παναγιώτη Ρέτσου στη Λεβερκούζεν, έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ που θα μπουν στα ταμία του Ολυμπιακού, μαζί με αυτά της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» για να καλύψουν το κενό στη θέση του κεντρικού αμυντικού θα προχωρήσουν στην απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού της Κλαμπ Μπριζ, Μπιορν Ενγκελς, ο οποίος φέτος αγωνίζεται ως βασικός. Ρεπορτάζ τόσο από τη Γερμανία όσο και από την Αυστρία αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους και τον 26χρονο Αυστριακό στόπερ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς.

Ο χθεσινός μεταγραφικός οργασμός περιλάμβανε και την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ούρος Τζούρτζεβιτς από την Παρτιζάν έναντι περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω καλά πού έχω έρθει. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω, στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας», υποστήριξε ο Σέρβος επιθετικός.

Οσον αφορά τον Κέβιν Μιραλάς, ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι αποτελεί μεταγραφικό του στόχο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή