Ποδόσφαιρο: Σούπερ Λίγκα ξανά με εξόδους-φωτιά

Ποδόσφαιρο: Σούπερ Λίγκα ξανά με εξόδους-φωτιά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επικίνδυνες εξόδους για τους τρεις από τους τέσσερις «μεγάλους» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Επειτα από διακοπή περίπου 15 ημερών λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας, το πρωτάθλημα ξαναρχίζει, με το πρόγραμμα να μοιράζεται σε τρεις ημέρες: τρία παιχνίδια σήμερα, άλλα τέσσερα αύριο και το τελευταίο τη Δευτέρα. Κάθε ημέρα υπάρχει και ένας αγώνας που ξεχωρίζει από τους άλλους. Η αρχή γίνεται σήμερα με το Ξάνθη-Ολυμπιακός, η συνέχεια αύριο με το Κέρκυρα-Παναθηναϊκός και το φινάλε τη Δευτέρα με το Απόλλων-ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ, η μόνη ομάδα μαζί με τον Ολυμπιακό που έχει το απόλυτο (δύο νίκες) έως σήμερα, υποδέχεται χωρίς φιλάθλους, λόγω τιμωρίας, στο ΟΑΚΑ τη Λάρισα. Πρόσθετο ενδιαφέρον σ’ αυτή την αγωνιστική δίνει το ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα αρκετών από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: ΣΑΒΒΑΤΟ: Αστέρας Τρ.-Λαμία 16.00, Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννενα 18.15, Ξάνθη-Ολυμπιακός 20.30. ΚΥΡΙΑΚΗ: Πανιώνιος-Παναιτωλικός 16.00, ΑΕΚ-Λάρισα 18.15, Λεβαδειακός-Πλατανιάς 18.15, Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 20.30. ΔΕΥΤΕΡΑ: Απόλλων-ΠΑΟΚ 19.30. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2 αγ.): Ολυμπιακός 6, ΑΕΚ 6, ΠΑΟΚ 4, ΞΑΝΘΗ 4, ΑΕΚ 4, ΠΑΣ Γιάννινα 4, Ατρόμητος 2, Λεβαδειακός 2, Αστ. Τρίπολης 1, Παναιτωλικός 1, Λάρισα 1, Απόλλων 1, Πλατανιάς 1, Λαμία 1, Παναθηναϊκός 0, Κέρκυρα 0. (Ο Παναθηναϊκός έχει -2 λόγω τιμωρίας.)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή