Πανέτοιμοι κατά της Αλβανίας

Πανέτοιμοι κατά της Αλβανίας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως είθισται, οι Ελπίδες καλούνται πάντα να δείχνουν τον δρόμο στους Ανδρες, καθώς οι επίσημοι αγώνες των… πιτσιρικάδων προηγούνται χρονικά από εκείνους της μεγάλης Εθνικής. Τα τελευταία χρόνια, οι Ελπίδες βαδίζουν στον σωστό δρόμο, κάτι που συμβαίνει και στην τρέχουσα προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2002, στο πλαίσιο της οποίας αντιμετωπίζουν σήμερα (6μ.μ.) στον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης την αντίστοιχη ομάδα της Αλβανίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ανδρέας Μιχαλόπουλος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Υποστηρίζει πως οι ποδοσφαιριστές του είναι καθόλα έτοιμοι για τη νίκη, η οποία θα διατηρήσει την εθνική μας στην… πρώτη γραμμή σε ό,τι αφορά στην υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο κ. Μιχαλόπουλος αισιοδοξεί πως για λίγο οι (ποδοσφαιρόφιλοι) κάτοικοι του Αγίου Νικολάου θα αφήσουν τις -ιδιαιτέρως αυξημένες αυτήν την περίοδο- ασχολίες τους με τον τουρισμό και θα βρεθούν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την εθνική Ελπίδων. Αλλά και στην εθνική Ανδρών υπάρχει αισιοδοξία πως οι φίλαθλοι του Ηρακλείου θα γεμίσουν αύριο το γήπεδο του ΟΦΗ. Οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας θεωρούν πως θα εξαντληθούν τα 7.600 εισιτήρια. Στις κερκίδες θα υπάρχουν και Αλβανοί (περίπου 500, αφού τόσα εισιτήρια θα πάρουν).

– Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μάικλ Οουεν ξεπέρασε τους πόνους που είχε στη μέση και αναμένεται να είναι στην ενδεκάδα της Αγγλίας στον αγώνα της Τετάρτης με την εθνική μας στο ΟΑΚΑ.

– Αύριο θα γίνουν κρίσιμες συζητήσεις με τους Καφφέ και Κόβιτς, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι και μέχρι στιγμής δεν τα έχουν βρει με τη διοίκηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή